Θα… κολλήσεις με τον νέο τρόπο κάλυψης των παιχνιδιών της Euroleague (vids)

Θα… κολλήσεις με τον νέο τρόπο κάλυψης των παιχνιδιών της Euroleague (vids)

Η Euroleague εισήγαγε έναν πρωτοποριακό τρόπο κάλυψης των αναμετρήσεων, με την αρχή να γίνεται από αυτά των ημιτελικών που θα σε κάνει να... κολλήσεις.

Το Final 4 της Euroleague είναι η κορυφαία στιγμή της πιο εμπορικής και αναγνωρίσιμης ευρωπαϊκής διοργάνωσης μπάσκετ ανά την υφήλιο.

Το προϊόν έχει αναβαθμιστεί σταδιακά και το θέαμα που προσφέρεται είναι πλούσιο. Ωστόσο η ανάγκη νεωτερισμών είναι μεγάλη για να αναβαθμίσει την εμπειρία των τηλεθεατών σε άλλο επίπεδο, συμβαδίζοντας με τις τεχνολογικές καινοτομίες.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία δίχως τέλος στο Ελ Σαλβαδόρ, στους 12 αυξήθηκαν οι νεκροί

Κάτι τέτοιο έκανε η Euroleague για πρώτη φορά την περασμένη Παρασκευή (19/5) στα δύο ματς των ημιτελικών του Final 4, Ολυμπιακός-Μονακό και Ρεάλ- Μπαρτσελόνα και ονομάζεται Mindfly.

Αυτή η τεχνολογία είναι πρωτοποριακή και δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε καν από τους Αμερικανούς στο ΝΒΑ. Δίνει το προνόμιο στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις μέσα από κάμερες που δίνουν την αίσθηση σε αυτόν που τις χρησιμοποιεί, πως πατάει στο παρκέ και κινείται ανάμεσα στους παίκτες, κάτι σαν πρωταγωνιστής παιχνιδιών FPS για τους γνώστες.

Πρόκειται για ένα σύστημα καμερών που είναι εγκατεστημένες πάνω στους διαιτητές και μας δείχνουν την οπτική τους στο παιχνίδι, ακούγοντας μάλιστα και διαλόγους με τους παίκτες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δείτε τα παρακάτω βίντεο από τους δυο ημιτελικούς και απολαύστε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ