Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού ξεκινά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ

Η επόμενη μέρα του Ολυμπιακού ξεκινά με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζει την επόμενη μέρα του, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο.

Έπειτα από τον χαμένο τελικό της Euroleague με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός στρέφει πλέον την προσοχή του στα ημιτελικά της Basket League με τον ΠΑΟΚ, με σκοπό να ολοκληρώσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα οι Ερυθρόλευκοι έχουν το βλέμμα τους και στην επόμενη μέρα, «σκανάροντας» την αγορά για να ενισχυθούν και να επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατοί στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις. Ένα από τα ονόματα που απασχολούν τους Πειραιώτες είναι και ο εκείνο του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Η ιστορία με τον Σέρβο σέντερ κρατά από την περσινή σεζόν, όταν και ο Ολυμπιακός τον είχε πλησιάσει σύμφωνα με δημοσιεύματα, ωστόσο το συμβόλαιο που τον «έδενε» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε τα πράγματα δύσκολα, με αποτέλεσμα να μην προχωρήσει η υπόθεση.

Πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς ο «Μίλου» μένει ελεύθερος και θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είναι λογικό λοιπόν οι Ερυθρόλευκοι να «κυνηγήσουν» την περίπτωση και να τον κάνουν δικό τους. Τα «όπλα» των Πειραιωτών είναι αρκετά με το πιο σημαντικό να είναι οι καλές σχέσεις που διατηρούν με τον παίκτη, αλλά και η επιθυμία που έχει ο ίδιος να επιστρέψει.

Βέβαια υπάρχουν και εμπόδια καθώς το οικονομικό κομμάτι είναι ένα σημαντικό ζήτημα, αφού κανονικά το κασέ του Μιλουτίνοφ είναι υψηλό μιας και πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σέντερ των τελευταίων ετών στην Ευρώπη. Η απουσία του όμως από το κορυφαίο επίπεδο σίγουρα θα παίξει τον δικό της ρόλο στα χρήματα που μπορεί να ζητήσει.

Τα μέτωπα που θα έχει ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι θα είναι αρκετά με πιο σημαντικά φυσικά αυτά των Κώστα Σλούκα και Σάσα Βεζένκοφ. Ο Έλληνας γκαρντ μένει ελεύθερος και αναμένεται να γίνουν συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ ο Βούλγαρος φόργουορντ πρέπει να αποφασίσει αν τελικά θα κάνει το μεγάλο βήμα στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Μιλουτίνοφ όμως παραμένει ένα κρίσιμο κομμάτι του σχεδιασμού καθώς μια ενδεχόμενη προσθήκη του μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα. Κι αυτό γιατί θα δημιουργήσει ένα ισχυρό δίδυμο στη θέση «5» με τον Μουσταφά Φαλ που θα «ξεχειλίζει» από ποιότητα και μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ