Αυτή είναι η πρόταση της Βίρτους στον Μιλουτίνοφ

Αυτή είναι η πρόταση της Βίρτους στον Μιλουτίνοφ

Τι προσφέρει η Βίρτους Μπολόνια στον Νίκολα Μιλουτίνοφ για να κάνει δικό της τον Σέρβο «γίγαντα», ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ.

Με τη σεζόν να πλησιάζει προς το τέλος της και ενώ πλέον οι κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης είναι επικεντρωμένες είτε στις υποχρεώσεις τους στα playoffs της Euroleague, είτε στα εγχώρια πρωταθλήματα, οι μεταγραφικές φήμες αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους.

Το πλέον «καυτό» σενάριο λοιπόν που έχει προκύψει αφορά τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος αγωνίζεται με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο με τον αποκλεισμό των ρωσικών ομάδων από την Euroleague να βρίσκεται σε ισχύ, είναι βέβαιο ότι αυτή θα είναι η τελευταία του σεζόν στη «ρωσική αρκούδα».

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Ραζνάτοβιτς και παίκτη του Παναθηναϊκού για τον Ράντονιτς!

Ο «Μίλου» μετά την απαγόρευση της Euroleague να αγωνιστούν οι ρωσικές ομάδες λόγω του πολέμου με την Ουκρανία, ψάχτηκε να φύγει από τη Μόσχα το περασμένο καλοκαίρι χωρίς όμως να γίνει πράξη. Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με την περίπτωση του, όμως η ΤΣΣΚΑ δεν τον άφησε να φύγει και μάλιστα του ανανέωσε με καλύτερους όρους το συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Τον 28χρονο σέντερ του οποίου το συμβόλαιο λήγει στο τέλος της σεζόν, τον έχουν στη λίστα τους αρκετές ομάδες, με την Βίρτους Μπολόνια να τον έχει προσεγγίσει σύμφωνα με δημοσιεύματα. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας, Μάσιμο Ζανέτι, θέλει να κάνει την μετακίνηση αυτή άμεση, για να ενισχύσει την ομάδα του ενόψει των playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος, αλλά και να προλάβει τον ανταγωνισμό, με ομάδες όπως τη Φενέρμπαχτσε αλλά και φυσικά τον Ολυμπιακό να έχουν συνδεθεί με την περίπτωσή του και να θεωρούνται πιθανοί προορισμοί.

Όπως λοιπόν αναφέρει η ιταλική «Il Corriere di Bologna» η προσφορά της ιταλικής ομάδας αφορά συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 έτη, με τις απολαβές του «Μίλου» να φτάνουν πάνω από τα 2 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι ο Μιλουτίνοφ αγωνίζεται μόνο στη διοργάνωση της VTB League και μετράει 16.1 πόντους και 8.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 33 ματς στα οποία αγωνίστηκε φέτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ