Τουρκικές… σειρήνες για Πασκουάλ

Τουρκικές… σειρήνες για Πασκουάλ

Ο Τσάβι Πακουάλ ετοιμάζεται να επιστρέψει σε περιβάλλον Euroleague και μεγάλες ομάδες της διοργάνωσης σπεύδουν να τον βολιδοσκοπήσουν.

Ο Τσάβι Πακουάλ είναι ένας προπονητής με σημαντική πορεία στην Euroleague. Απουσιάζει βέβαια από τη διοργάνωση αφού ως προπονητής της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω του ban των ρωσικών ομάδων εξαιτίας του πολέμου της Ρωσίας με την Ουκρανία.

Επ’ ουδενί όμως οι μετοχές του Καταλανού προπονητή δεν έχουν πέσει. Οδήγησε πέρσι την ομάδα του στην κατάκτηση της πρώτης VTB League της ιστορίας της και πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μεγάλη σκηνή της Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Ο «βροχοποιός» Αντόνιο Κορδόν ήρθε για να υπενθυμίσει κάτι ουσιαστικό (pic, vids)

Η Καταλανική Sport τον συνέδεσε με τους πάγκους της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς τόσο ο Γιασικεβίτσιους όσο και ο Τσους Ματέο δεν θεωρούνται σίγουροι στους πάγκους των ομάδων τους και η περίπτωση του Πασκουάλ μοιάζει ιδανική.

Ιδανική φαντάζει και για την τουρκική Εφές Αναντολού όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Τύπου του Ισραήλ. Ο τουρκικός σύλλογος ψάχνεται μετά τη φυγή του Αταμάν που πήγε στον Παναθηναϊκό και η back to back πρωταθλήτρια Euroleague (2021, 2022) αναμένεται να κινηθεί δυναμικά για την απόκτησή του,

Η ρήτρα του Πασκουάλ κάθε άλλο παρά απαγορευτική θεωρείται, καθώς τα 200.000 δολάρια είναι ένα ποσό «εύκολο» για μια ομάδα με μπάτζετ δεκάδων εκατομμυρίων όπως η Εφές και περισσότερες εξελίξεις επί του θέματος, αναμένεται να υπάρξουν μετά το πέρας των εκλογών στην Τουρκία όπως είναι λογικό και αναμενόμενο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ