Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και ποιος φταίει τώρα που έλειπε ο Μάνταλος;
NEWS:
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χίμκι : Η απάντηση της Ευρωλίγκας για την παράβαση με την ΤΣΣΚΑ

Μια εβδομάδα μετά το συμβάν των τελευταίων δευτερολέπτων στο παιχνίδι της Χίμκι με την ΤΣΣΚΑ, η Ευρωλίγκα απάντησε στις διαμαρτυρίες της Χίμκι.

Χίμκι : Η απάντηση της Ευρωλίγκας για την παράβαση με την ΤΣΣΚΑ | to10.gr

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ευρωλίγκας, το συμβάν των τελευταίων δευτερολέπτων οφείλεται σε λάθος του Μπαρτζώκα και αδράνεια της γραμματείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ανακοίνωση εξηγεί πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε ζητήσει αλλαγή στα 20,7 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, η οποία δεν ακυρώθηκε και μετά τη βολή έπρεπε να πραγματοποιηθεί.

Παρόλα αυτά, οι διαιτητές δεν άκουσαν την κόρνα συνεχίζοντας το παιχνίδι. Όταν κατάλαβαν τι έγινε, σταμάτησαν σωστά το χρόνο και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το σύστημα IRS για να ρυθμίσουν την σωστή ώρα στο χρονόμετρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euroleague

«Μετά την ανάλυση όλων των εκθέσεων, επιβεβαιώνουμε ότι ο Τάιλερ Χάνικατ ζήτησε αλλαγή 20,7 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου. Δεδομένου ότι το αίτημα δεν ακυρώθηκε, το ηχητικό σήμα ακούστηκε ορθώς κατά την πρώτη δυνατή στιγμή αντικατάστασης, 5,1 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου. Οι διαιτητές δεν άκουσαν αμέσως την κόρνα λόγω του θορύβου, οπότε ο πρώτος διαιτητής ξεκίνησε το χρονόμετρο, αγνοώντας το αίτημα για αντικατάσταση.

Μόλις ο χρονομέτρης ήταν σε θέση να επιστήσει την προσοχή των διαιτητών στην αίτηση για αλλαγή, οι διαιτητές σταμάτησαν σωστά το χρόνο και στη συνέχεια χρησιμοποίησαν το σύστημα IRS για να ρυθμίσουν την σωστή ώρα στο χρονόμετρο. Η γηπεδούχος ομάδα αρνήθηκε να κάνει την αλλαγή όταν μπορούσε. Για να αποφευχθούν περαιτέρω καθυστερήσεις, οι διαιτητές αποφάσισαν να συνεχίσουν το παιχνίδι χωρίς να να κάνουν κάποια αλλαγή».

Latest News

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από