Βίρτους Μπολόνια: « Μένει στην Euroleague με μειωμένο μπάτζετ »

Βίρτους Μπολόνια: « Μένει στην Euroleague με μειωμένο μπάτζετ »

Σύμφωνα με την « Corriere di Bologna» η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην EuroLeague την σεζόν 2023/24, ωστόσο θα έχει μειωμένο μπάτζετ κατά 20% για λόγους Financial Fair Play.

Η Βίρτους Μπολόνια θα αγωνιστεί με wild card και στην EuroLeague της σεζόν 2023/24 σύμφωνα με την «Corriere di Bologna».
Αυτό όμως θα γίνει πάντα με βάση το ίδιο δημοσίευμα, με ένα ψαλίδι της τάξεως του 20% , προκειμένου ο σύλλογος να τηρεί το πλαίσιο του financial fair play της EuroLeague.

Σύμφωνα με την γνωστή ιταλική εφημερίδα, αυτό σημαίνει ότι το αγωνιστικό μπάτζετ της ομάδας θα πέσει από τα 20 εκατ. ευρώ στα 16 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό μπάτζετ θα πέσει από τα 30 εκατ. ευρώ στα 24 με 25 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ»

Αυτό που δεν γίνεται γνωστό, είναι το κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την πρόταση που έχει κατατεθεί ήδη στον Νίκολα Μιλουτίνοβ ή τις κινήσεις που έχουν σκοπό να κάνουν οι Ιταλοί ανεξαρτήτως της κατάληξης της υπόθεσης του Σέρβου, που αποτελεί τον πρώτο στόχο και του Ολυμπιακού.

Δεδομένου  ότι αναμένεται να αποχωρήσουν αρκετοί παίκτες από το φετινό ρόστερ που είχαν μεγάλα συμβόλαια , θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως οι Ιταλοί έχουν τρόπους να δείξουν ευελιξία οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ