«Κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ»

«Κοντά σε συμφωνία για διετές συμβόλαιο Ολυμπιακός και Μιλουτίνοφ»

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Ματέο Αντρεάνι, ο Ολυμπιακός είναι κοντά σε συμφωνία με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Όλο και πιο πιθανή φαίνεται πως είναι η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος σέντερ βρίσκεται εδώ και μέρες στην Ελλάδα και έχει πραγματοποιήσει την πρώτη του επαφή με τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων». Όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με τον «Μιλού» για συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με συνολικές απολαβές στα 3 εκατ. ευρώ συν τα μπόνους.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη Ισπανική… καραμπόλα για τον πάγκο του Ολυμπιακού – «Εξέλιξη στη Βιγιαρέαλ με τον Κίκε Σετιέν»

Η διάθεση και από τις δύο πλευρές είναι δεδομένη και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ στον Πειραιά, αν επιβεβαιωθούν όσα αναφέρει ο Αντρεάνι.

Θυμίζουμε ότι ο Σέρβος, ο οποίος από εχθές αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα, όπου διατηρεί σπίτι και επιχειρήσεις, έχοντας συναντηθεί με παλιούς του φίλους από τους «ερυθρόλευκους», όπως τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Γιώργο Πρίντεζη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ