«Σφήνα» στην Ελλάδα για τον Μίροτιτς – Εξέλιξη έκπληξη για τον παικταρά της Μπαρτσελόνα

«Σφήνα» στην Ελλάδα για τον Μίροτιτς – Εξέλιξη έκπληξη για τον παικταρά της Μπαρτσελόνα

Την ώρα που αρκετά δημοσιεύματα από το εξωτερικό εμπλέκουν τον Νίκολα Μίροτιτς και το μέλλον του με τα ελληνικά γήπεδα, ο σταρ της Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχει δελεαστική πρόταση στα χέρια του από ομάδα της Euroleague.

Το μέλλον του Νίκολα Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιο. Ο 32χρονος φόργουορντ όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους «μπλαουγκράνα», καθώς οι Καταλανοί έχουν αποφασίσει να μειώσουν σε μεγάλο βαθμό το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν.

Ο Μίροτιτς λοιπόν ψάχνει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του και οι ενδιαφερόμενοι είναι κάτι παραπάνω από πολλοί. Μάλιστα, Τούρκος δημοσιογράφος θέλησε να μπλέξει στην υπόθεση και τον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε επίσης: Το story του Πρίντεζη που «δείχνει» τη μεταγραφή του Μιλουτίνοφ (pic)

«Νομίζω ότι υπάρχουν δύο δυνατότητες στην Ευρώπη για τον Μίροτιτς. Η πρώτη είναι η Μονακό. Το καλύτερο σενάριο είναι ο Παναθηναϊκός», έγραψε αρχικά ο ο Ανίλ Ουισάλ, με τον συμπατριώτη του, Ουτκάν Σαχίν, να εκτιμά πως ο Εργκίν Αταμάν δεν θα πάει σε μια τέτοια λύση.

«Ακούγεται ο Παναθηναϊκός, αλλά νομίζω ότι ο Μίροτιτς είναι μια ακριβή επιλογή για το αγωνιστικό πλάνο του Αταμάν. Μπορεί να εξασφαλίσει τη συνεισφορά του Μίροτιτς στο γήπεδο με λιγότερα χρήματα», υποστήριξε.

Τώρα πλέον το «πάνω χέρι» για την απόκτηση του «Μίρο» φαίνεται πως έχει η Μονακό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού «Piratas del Basket», οι Μονεγάσκοι βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον MVP της περσινής σεζόν της Euroleague και είναι διατεθειμένοι να του κάνουν μια πολύ δελεαστική προσφορά σε συνδυασμό με ένα ελκυστικό πρότζεκτ, κάτι που μπορεί να αποτελέσεις καθοσριστικό παράγοντα για την απόφασή του.

Το θέμα του προπονητή στη Μονακό αναμένεται να τελειώσει σύντομα έτσι ώστε να προχωρήσουν στη συνέχεια και στις επόμενες κινήσεις που στόχο θα έχουν να κάνει η ομάδα ένα βήμα παραπάνω στη EuroLeague τη νέα σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ