«Ψαλίδι» 50% πρότεινε η Μπαρτσελόνα στον Μίροτιτς

«Ψαλίδι» 50% πρότεινε η Μπαρτσελόνα στον Μίροτιτς

Το σχέδιο μείωσης του μπάτζετ της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως μπαίνει θεαματικά σε άμεση εφαρμογή με πρώτο... θύμα τον ηγετικό Νίκολα Μίροτιτς.

Η αποτυχία στην Euroleague φαίνεται πως έχει αλλάξει για τα καλά το modus operandi στην Μπαρτσελόνα, με την απόφαση περί μείωσης μπάτζετ να τίθεται άμεσα σε ισχύ. Μάλιστα η Sport αναφέρει πως πρώτο «θύμα» της σφικτής αυτής πολιτικής θα είναι ο Νίκολα Μίροτιτς.

Το ρεπορτάζ της Καταλανικής εφημερίδας αναφέρει πως ο 32χρονος φόργουορντ, έχει ένα εξαιρετικά υψηλό συμβόλαιο για τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται που αγγίζει τα 5 εκατομμύρια δολάρια ετησίως και σε συνδυασμό με την υψηλή φορολογία, κοστίζει στην Μπαρτσελόνα κοντά στα 11 εκατομμύρια!

Διαβάστε επίσης: Έγκυος η 29χρονη καλλονή του Γιώργου Λιάγκα: Ποιο είναι το νέο κορίτσι που βρίσκεται στο πλευρό του (photo)

Για αυτό και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν προτείνει στον διεθνή με την Εθνική Ισπανίας φόργουορντ, μείωση που φτάνει το 50% στις ετήσιες απολαβές του ενόψει της νέας σεζόν. Ο Μίροτιτς δεν έχει δείξει ακόμα τις προθέσεις του σε αυτή την πρόταση αλλά όλα είναι ανοικτά καθώς μπορεί να βρει τα χρήματα που θέλει και από άλλες ανταγωνιστικές ομάδες της Euroleague.

Φέτος ο Μίροτιτς έχασε λόγω τραυματισμού το ξεκίνημα της σεζόν στην Euroleague (τα πρώτα 10 ματς) και άργησε να πιάσει τα γνωστά στάνταρ απόδοσης. Ωστόσο έκλεισε τη regular season με μ.ο. 15.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 16.4 PIR, ενώ στα δύο ματς του Final 4 του Κάουνας η απόδοσή του ήταν πεσμένη με μ.ο 9 πόντους (30% στα σουτ), 1.5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2.5 κλεψίματα και μόλις 6 βαθμούς στο PIR.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ