Κρούση του Ολυμπιακού για Αμερικανό γκαρντ – Τα δεδομένα της υπόθεσης

Κρούση του Ολυμπιακού για Αμερικανό γκαρντ – Τα δεδομένα της υπόθεσης

Νέο μεταγραφικό όνομα στη λίστα του Ολυμπιακού. Δυναμικό μπάσιμο από τους ερυθρολεύκους.

Προφανώς και η προσοχή των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι στραμμένη στο ελληνικό πρωτάθλημα και στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Απόψε ξεκινάει η σειρά των αιωνίων και ο στόχος των «ερυθρολεύκων» δεν είναι άλλος από το νταμπλ. Η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι το ακλόνητο φαβορί και καλείται να το επιβεβαιώσει στα παρκέ.

Παρόλα αυτά, η προσπάθεια ενίσχυσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται. Πολλά τα ονόματα που παρελαύνουν από το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν εστιάσει σε συγκεκριμένους στόχους. Σε παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά με το καλημέρα. Οπως είναι για παράδειγμα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Που έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά.

Μια τέτοια περίπτωση είναι και ο Σαμπάζ Νέιπιερ. Που το όνομά του φιγουράρει ψηλά στο μεταγραφικό μπλοκάκι του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Ο γνωστός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρεάνι, έφερε στο φως της δημοσιότητας το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, ενώ πήγε και ένα βήμα παρακάτω την υπόθεση. Οπως αποκάλυψε, οι Πειραιώτες έχουν ήδη χτυπήσει την… πόρτα του Αμερικανού γκαρντ.

Ο άσος της Αρμάνι Μιλάνο φέρεται να αρέσει αρκετά στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που όμως δύσκολα θα τον κάνουν δικό τους. Ο 31χρονος παίκτης έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από την Αρμάνι και όλα δείχνουν πως θα παραμείνει κάτοικος Μιλάνου. Μάλιστα, για τον Νέιπιερ, ζωηρό ενδιαφέρον έχει δείξει και η Μπασκόνια. Ωστόσο, θεωρείται δεδομένο πως αν επιλέξει τον δρόμο της φυγής από την Ιταλία, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα είναι στην pole position για την υπογραφή του.

Ο 31χρονος πόιντ γκαρντ είχε αποκτηθεί από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης τη σεζόν 2021-22, όμως δεν κατάφερε να αγωνιστεί καθόλου στην EuroLeague λόγω ενός τραυματισμού, αλλά και λόγω του αποκλεισμού των ρωσικών ομάδων από τη διοργάνωση μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Το όνομά του έπαιξε δυνατά για τον Παναθηναϊκό του Ράντονιτς, με τον Αμερικανό, όμως, να επιλέγει την πρόκληση της Αρμάνι. Με την οποία και μέτρησε 15.0 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 3.9 ασίστ ανά 24:47 λεπτά συμμετοχής σε 12 ματς. Παράλληλα, κατέγραψε και 45.6% από τη γραμμή του τριπόντου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Νέιπιερ έχει περάσει τόσο από τα παρκέ του NBA, όσο και από της G-League. Εκεί που στην τελευταία του περιπέτεια με τους Καπιτάνες, το κοντέρ κατέγραψε 22.3 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 5.1 ασίστ σε 10 ματς.

Μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση και αν ο Ολυμπιακός μπορέσει τελικά να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ