Μεγάλη ανατροπή με Πάντερ!

Μεγάλη ανατροπή με Πάντερ!

Δημοσίευμα από την Ιταλία βάζει... φωτιά στο μέλλον του Κέβιν Πάντερ στην Ευρώπη.

Ο Κέβιν Πάντερ αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό όνομα στην αγορά των ελεύθερων της Euroleague, με τον Αμερικανό να έχει προξενήσει το ενδιαφέρον ομάδων όπως ο Παναθηναϊκός που σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, αλλά και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με την Παρτίζαν φυσικά να είναι πάντα στο κόλπο.

Μέχρι στιγμής λοιπόν η μάχη για τα… μάτια του εκρηκτικού γκαρντ ήταν εντός των συνόρων της Γηραιάς Ηπείρου, ωστόσο ένα δημοσίευμα από την Ιταλία έρχεται να ταράξει τα νερά της υπόθεση του παίκτη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το «eurodevotion.com» η προοπτική του ΝΒΑ παραμένει ανοιχτή για τον Πάντερ. Ειδικά να προκύψει κάποια πρόταση. Προφανώς από μόνο του αυτό δεν αποτελεί είδηση καθώς πολύ δύσκολα παίκτης αρνείται τον μαγικό κόσμο.

Η… παγίδα στην όλη υπόθεση είναι πως ο Πάντερ ίσως πει το «ναι» ακόμα και σε μη εγγυημένο συμβόλαιο που θα του προταθεί, για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Μια παράμετρος που είναι πιθανό να αλλάξει άρδην τα δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του στη Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ