«Σε συζητήσεις με την Μπασκόνια ο Σφαιρόπουλος» (pic)

«Σε συζητήσεις με την Μπασκόνια ο Σφαιρόπουλος» (pic)

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φαίνεται πως είναι από τους βασικούς υποψηφίους για να αντικαταστήσει τον Ζοάν Πενιαρόγια στον πάγκο της Μπασκόνια.

Η Μπασκόνια, είναι πολύ πιθανό σύντομα να βρίσκεται και επίσημα σε αναζήτηση προπονητή, μετά το άδοξο φινάλε μιας πολύ περίεργης σεζόν. Οι Βάσκοι, αν και ήταν σχεδόν όλη την χρονιά στην οκτάδα της Euroleague, έμειναν εκτός πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική.

Παράλληλα, αν και τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος είδαν την Μπανταλόνα να τους…  σκουπίζει με 2-0 στον πρώτο γύρο των πλέι οφ της Liga Endesa, ενώ είχε υπάρξει και ο αποκλεισμός από το Copa Del Rey επίσης από τους Καταλανούς.

Έτσι λοιπόν ο Ζοάν Πενιαρόγια είναι υπό μεγάλη πίεση, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να είναι ένας από τους κορυφαίους υποψηφίους για να τον αντικαταστήσει στην πάγκο της Μπασκόνια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, ο Έλληνας τεχνικός έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με τους Βάσκους και είναι κοντά στη συμφωνία. Χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο.

Θυμίζουμε πως το όνομα του 56χρονου προπονητή έχει συνδεθεί με την Αναντολού Έφες, με την οποία είχε υπάρξει και συνάντηση, ενώ οι Ισπανοί έγραφαν πως τον έχει στο στόχαστρό της και η Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που δεν τα βρει με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ