«Αυτόν θα έπαιρνα ως αντί-Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό»

«Αυτόν θα έπαιρνα ως αντί-Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό»

Τι συμβαίνει με τον Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το μέλλον του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Με τη σεζόν να ολοκληρώνεται σιγά-σιγά, άπαντες περιμένουν να δουν αν ο Βούλγαρος πάουερ φόργουορντ πάρει τον δρόμο για το NBA και τους Σακραμέντο Κινγκς. Αλλωστε, η ομάδα του Μάικ Μπράουν παρακολουθεί εδώ και καιρό τον σταρ του Ολυμπιακού και είναι η μοναδική που μπορεί να διαπραγματευθεί μαζί του.

Διαβάστε επίσης: Ανω-κάτω η εθνική Κροατίας με Λιβάγια: Εξαλλος με οπαδό, ανέβηκε στα κάγκελα! (vid)

Αν ο Βεζένκοφ μπει στο αεροπλάνο για την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, τότε η αρμάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για τον αντικαταστάτη του. Και κάπου εκεί, εμπλέκεται ξανά το όνομα του Νίκολα Μίροτις.

Ντονάτας Ουρμπόνας και Αουγκούστας Σουλιάουσκας σχολίασαν το ενδεχόμενο αποχώρησης του Βεζένκοφ, με τον δεύτερο να τονίζει πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει δικό του τον Μίροτιτς.

«Ας πούμε ότι ο Βεζένκοφ πάει στο NBA, ο Ολυμπιακός εισπράττει το buy out και μπορεί να πάρει τον Μίροτιτς με συμβόλαιο 1,5-2 εκατομμυρίων ευρώ, θα τον έπαιρνες;», ρώτησε ο Ουρμπόνας τον συμπαρουσιαστή του.

«Θα τον έπαιρνα. Η αγορά των πάουερ φόργουορντ στην EuroLeague είναι αδύναμη και έχεις την ευκαιρία να υπογράψεις έναν παίκτη από το ανώτατο επίπεδο. Προφανώς όλοι θυμούνται τι έκανε στο Final Four, όμως σε άλλα 75 παιχνίδια ήταν ο καλύτερος παίκτης του παρκέ», απάντησε ο Λιθουανός αναλυτής της ιστοσελίδας “Basketnews.com“.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ