Κινείται για τον Ματ Κοστέλο η Μακάμπι

Κινείται για τον Ματ Κοστέλο η Μακάμπι

Πολύ σπουδαία κίνηση έχει στα σκαριά η Μακάμπι, που έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον φόργουορντ της Μπασκόνια, Ματ Κοστέλο.

Με την σεζόν στην Euroleague να έχει ολοκληρωθεί, όπως είναι λογικό έχει ξεκινήσει η καλοκαιρινή μεταγραφολογία που πολλές φορές είναι εξίσου… θεματική με τα όσα γίνονται στο παρκέ της διοργάνωσης. Η τελευταία φημολογία εμπλέκει τις Μακάμπι και Μπασκόνια.

Η ισπανική ομάδα τη σεζόν που πέρασε, έκανε ό,τι συνηθίζει. Λάνσαρε στην Euroleague παίκτες πολύ ενδιαφέροντες για αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες. Ήδη υπάρχουν πολλά μεταγραφικά σεμινάρια που εμπλέκουν τους Ντάριους Τόμπσον, Μάρκους Χάουαρντ, Ντόλτον Χόμες και Μάικ Κότσαρ, όλους… πρωτοετείς στην Λίγκα.

Διαβάστε επίσης: Τα πιο «καυτά» γκαρντ και το «Big Bang» της νέας Euroleague

Τώρα έρχεται το σάιτ από το Ισραήλ «One.co.il», να εμπλέξει στα σενάρια έναν παίκτη που εμφανίστηκε πέρσι στην Euroleague με τους Βάσκους και έκανε μια πολύ μεστή σεζόν και φέτος. Ο λόγος για τον ύψους 2.10μ, Ματ Κοστέλο, ο οποίος είναι μεταγραφικός στόχος της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο 30χρονος Αμερικανός είχε την σεζόν που ολοκληρώθηκε 9.2 πόντους, 4.6 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και σχεδόν ένα μπλοκ ανά ματς (0.9), με PIR 11.1 μονάδες, αγωνιζόμενος σε 34 ματς για 20′ μέσο όρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ