«Στο… κόλπο για Ντάριους Τόμπσον ο Ολυμπιακός» (vids)

«Στο… κόλπο για Ντάριους Τόμπσον ο Ολυμπιακός» (vids)

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, κατέκτησε και το πρωτάθλημα Ελλάδος απέναντι στον Παναθηναϊκό και έκανε το εγχώριο τρεμπλ, ενώ έφτασε ένα σουτ ή μια άμυνα μακριά και από την κατάκτηση της Euroleague.

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν μια σχεδόν τέλεια χρονιά, ενώ έχουν βάλει ήδη μπροστά τον σχεδιασμό για την επόμενη με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να θέλει να παρουσιαστεί η ομάδα του ακόμη καλύτερη και πιο ενισχυμένη.

Οι προτεραιότητες για τον Έλληνα τεχνικό και τη διοίκηση είναι η παραμονή των Σλούκα, Βεζένκοφ και Παπανικολάου, όμως οι Πειραιώτες «δουλεύουν» το μεταγραφικό τους πλάνο, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί, αλλά και τον Ολυμπιακό να έχει κυκλώσει και το όνομα του Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ των Βάσκων, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική πρώτη σεζόν στη Euroleague και είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων και μια από αυτές είναι και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έφερε στο φως ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ματέο Αντρέανι, οι Πειραιώτες έχουν μπει γερά στην κούρσα για την απόκτηση του Τόμπσον, μια περίπτωση ωστόσο που μόνο εύκολη δεν είναι, αφού υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες, ενώ έχει εκτοξεύσει την αξία του με τις εμφανίσεις που έχει κάνει τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος πόιντ γκαρντ έπαιξε σε 34 αναμετρήσεις της EuroLeague με τη φανέλα των Βάσκων, με μέσο όρο 12,6 πόντους, 3,2 ριμπάουντ, 6,7 ασίστ και 1,7 κλεψίματα σε 26,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ