«Ψήνεται» κι άλλη επιστροφή: Φουλάρει για Γουίλιαμς-Γκος ο Ολυμπιακός! (vids)

«Ψήνεται» κι άλλη επιστροφή: Φουλάρει για Γουίλιαμς-Γκος ο Ολυμπιακός! (vids)

Ο Ολυμπιακός μετά τον Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι σε ανοιχτή γραμμή και για την επιστροφή του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά για τα καλά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ολοκλήρωση μιας σχεδόν τέλειας σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι μετά το εγχώριο τρεμπλ και την απώλεια της Euroleague στο τελευταίο σουτ, έχουν ξεκινήσει το πλάνο για του χρόνου και έχουν έρθει σε συμφωνία ήδη με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ είναι «ψήνουν» ακόμη μια μεγάλη επιστροφή.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν στην κορυφή της λίστας τους τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος για μια θέση στην περιφέρεια και έχουν ήδη κάνει διερευνητικές κρούσεις προς την πλευρά του Αμερικανού που πριν από μερικά χρόνια είχε αγωνιστεί με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Γκος που κατέκτησε τη Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό είχε απασχολήσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και πριν από μια διετία, όμως τότε εκείνος προτίμησε να αγωνιστεί στη βασίλισσα.

Βέβαια, ο Έλληνας τεχνικός δεν έπαψε ποτέ να εκτιμά τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του 28χρονου γκαρντ και από τη στιγμή που έληξε το συμβόλαιό του με τους Ισπανούς, θέλει να τον φέρει τώρα στην Ελλάδα.

Ο Μπαρτζώκας έχει ήδη ενημερώσει τον παίκτη για το αγωνιστικό πλάνο που έχει για εκείνον, ενώ είναι ξεκάθαρο πως αυτή η περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο πλευρές είναι σε επικοινωνία, ενώ πλέον έχουν περάσει σε συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα, με την πρόταση που έχει στα χέρια του ο 29άχρονος γκαρντ να είναι για διετές συμβόλαιο. Για τον Αμερικανό ενδιαφέρονται τόσο η Μπάγερν Μονάχου, αλλά και η Αρμάνι, ενώ παρακολουθούν στενά την περίπτωση του κι άλλες ομάδες από τη Euroleague.

Ο Γκος ήταν επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ το καλοκαίρι του 2018 και είχε παίξει 30 αγώνες και δίνοντας 9.2 πόντους με 37% τρίποντο, 2 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.4 λάθη σε 26 λεπτά συμμετοχής, ενώ το καλοκαίρι εκείνο μετακόμισε από τον Ολυμπιακό στο ΝΒΑ και τους Τζαζ. Φέτος με τη φανέλα της Ρεάλ στην Euroleague πρόσφερε 7.4 πόντους με 38.5% στο τρίποντο, 1.3 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ και 1 λάθος σε 15:47 που αγωνιζόταν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ