Το παρασκήνιο της μεγάλης ανατροπής με τον Πάντερ: Πώς η αποχώρηση του Σάρας «πλήγωσε» τον Παναθηναϊκό

Το παρασκήνιο της μεγάλης ανατροπής με τον Πάντερ: Πώς η αποχώρηση του Σάρας «πλήγωσε» τον Παναθηναϊκό

Η φυγή του Σάρας από την Βαρκελώνη άνοιξε τον δρόμο για Πάντερ και Μπαρτσελόνα.

Κάτι παραπάνω από μεγάλο είναι το σοκ για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έδειχναν να ελέγχουν την υπόθεση Κέβιν Πάντερ, αλλά μέσα σε λίγες ώρες ήρθαν τα πάνω-κάτω.

Ο Αμερικανός άφησε στα… κρύα του λουτρού τον Παναθηναϊκό του Εργκίν Αταμάν, μετακομίζοντας τελικά στην Μπαρτσελόνα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ξεκάθαρος ο ατζέντης του Πινέδα: «Θέλει ΑΕΚ, παλεύουμε για συμφωνία»

Το θέμα είναι πως φτάσαμε σε αυτή τη μεγάλη ανατροπή με τον σταρ της Παρτιζάν. Τα πάντα συνηγορούσαν σε «γάμο» με τους «πρασίνους», αλλά την τελευταία στιγμή, οι Μπλαουγκράνα κατάφεραν και μπήκαν σφήνα στην υπόθεση.

Το κλειδί της μετακίνησης του Πάντερ στην Μπαρτσελόνα το είχε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Μόλις ο Λιθουανός προπονητής πήρε τον δρόμο της φυγής από την Βαρκελώνη, άνοιξε και ο δρόμος για το deal του Αμερικανού με τους Καταλανούς.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Χοσέ Ιγνάσιο Ουγέτ είχε αναφέρει από το απόγευμα της Δευτέρας (26/6), πως τόσο η αποχώρηση του Σάρας, όσο και του Μίροτιτς, θα έφερνε ξανά στο κάδρο για την Μπαρτσελόνα την περίπτωση του Πάντερ.

«Η οικονομική κατάσταση είναι περίπλοκη, αλλά δίνει την αίσθηση ότι οι καταστάσεις αυτοσχεδιάζονται και δεν είναι η καλύτερη εικόνα για τον σύλλογο. Νομίζω ότι το θέμα Πάντερ, το οποίο είχε κοπεί, με τους αποχαιρετισμούς των Σάρας και Μίροτιτς, δεν είναι πλέον», είχε τονίσει ο έγκυρος Ισπανός δημοσιογράφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ