Ξεκάθαρος ο ατζέντης του Πινέδα: «Θέλει ΑΕΚ, παλεύουμε για συμφωνία»

Ξεκάθαρος ο ατζέντης του Πινέδα: «Θέλει ΑΕΚ, παλεύουμε για συμφωνία»

Ο ατζέντης του Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για το μέλλον του πελάτη του.

«Ψηφίζει» ΑΕΚ και το… φωνάζει ο Ορμπελίν Πινέδα!

Ο ατζέντης του Μεξικανού άσου, Μάριο Βιγιαρεάλ, μίλησε για το μέλλον του πελάτη του και την προοπτική παραμονής στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Διαβάστε επίσης: Το «ντόμινο» των 20.000.000 € με Γκβαρντιόλ, Σίτι, Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η κρούση για Σισέ

Ο Βιγιαρεάλ ξεκαθάρισε πως ο Πινέδα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, ενώ υπογράμμισε πως η Ένωση επιθυμεί το 100% των δικαιωμάτων του και παλεύει για να έρθει σε συμφωνία με τη Θέλτα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε σε μεξικανική εκπομπή:

«Είμαι στη Βαρκελώνη για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του Ορμπελίν. Ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος και πολύ ικανοποιημένος με αυτά που έχει καταφέρει στην Αθήνα και στην ΑΕΚ. Η ομάδα επίσης είναι ευχαριστημένη μαζί του και επιθυμεί να τον κρατήσει. Γι’ αυτό δουλεύουμε», ανέφερε αρχικά ο ατζέντης του 27χρονου άσου.

«Δουλεύουμε την υπόθεση εδώ και κάποιες εβδομάδες. Η ιδέα από πλευράς ΑΕΚ είναι να αγοράσει τον Ορμπελίν. Να αγοράσει το 100% των δικαιωμάτων του. Το θέμα είναι να συζητήσουμε με τη Θέλτα για να δούμε πως μπορούμε να φτάσουμε σε μια συμφωνία με την ΑΕΚ. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό θα πρέπει να πάει στη Θέλτα και να παλέψει για να κερδίσει μια θέση στην ομάδα του Βίγκο», πρόσθεσε.

Για το γεγονός πως δεν πήρε ευκαιρίες στη Θέλτα και τη δυνατότητα συμμετοχής σε ευρωπαϊκούς ομίλους: «Στους μήνες που ήταν στη Θέλτα δυστυχώς δεν πήρε τα λεπτά συμμετοχής που ελπίζαμε. Στην ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα βρήκε μια ομάδα που του έδειξε εμπιστοσύνη, του έδωσε χρόνο συμμετοχής, κατάφερε να επανακτήσει το επίπεδό του, πήγε στο Μουντιάλ, έπαιξε πολύ καλά και κατέκτησε με την ΑΕΚ το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. Η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στον Ορμπελίν θα του άρεσε να παίξει σε αυτές τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό προσπαθούμε και παλεύουμε για να φτάσουμε σε μια συμφωνία με τη Θέλτα και να συνεχίσει στην ΑΕΚ», υπογράμμισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ