Οριστικό: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γκος – Αυτό είναι το συμβόλαιο του

Οριστικό: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό ο Γκος – Αυτό είναι το συμβόλαιο του

Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, με τον Αμερικανό να στέλνει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του και να επιστρέφει στο λιμάνι μετά από 4 χρόνια.

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό με γοργούς ρυθμούς και μετά το «μπαμ» με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ ήρθε σε οριστική συμφωνία και για την επιστροφή του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

Ο Αμερικανός γκαρντ θα φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, καθώς αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή τον Νο. 1 στόχο του Γιώργου Μπαρτζώκα και θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Οι δύο πλευρές ήταν σε επικοινωνία εδώ και μερικές μέρες, υπήρχε μια απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, όμως κάμφθηκε και ο παίκτης είπε το «ναι» και έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του.

Ο 28χρονος έμεινε το απόγευμα της Τρίτης και επίσημα ελεύθερος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπου και αγωνιζόταν την περασμένη διετία και όλα πήραν τον δρόμο τους στη συνέχεια, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει λίγο την πρόταση του και να τον πείθει να επιστρέψει μετά τη σεζόν 2018-19.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Γκος είναι αξίας 2.1 εκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα δύο χρόνια. Την περσινή σεζόν ο Γκος στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης απέναντι στον Ολυμπιακό, ενώ σε 26 ματς, μέτρησε 7.4 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε σχεδόν 16 λεπτά.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του Γκος δεν έχει καμία σχέση με εκείνη της ανανέωσης του συμβολαίου του Κώστα Σλούκα στο λιμάνι, ενώ θα αποτελέσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη δεύτερη μεταγραφή μετά τον Μιλουτίνοφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ