Στη Βίρτους Μπολόνια ο παίκτης που «τρέλανε» την ACB

Στη Βίρτους Μπολόνια ο παίκτης που «τρέλανε» την ACB

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την Βίρτους Μπολόνια που απέκτησε έναν παίκτη που έκανε αίσθηση στο Ισπανικό πρωτάθλημα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Η Βίρτους Μπολόνια μετρά την παραμονή του Σέρτζιο Σκαριόλο, επεφύλασσε άλλο ένα καλό νέο για τους οπαδούς της ανακοινώνοντας μια πολύ καλή προσθήκη όσον αφορά τη περιφέρειά της, με έναν παίκτη που… έβγαλε μάτια στην ACB με την Μπανταλόνα.

Πρόκειται για τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ Κάιλ Γκάι, που για την επόμενη σεζόν θα είναι κάτοικος Μπολόνια. Πέρσι είχε 11.5 πόντους (34.7% από το τρίποντο), 1.7 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ στη regular season (34 ματς), ενώ στα playoffs κόντρα σε Μπασκόνια και Ρεάλ Μαδρίτης επήλθε η… έκρηξη έχοντας 19.8 πόντους (45.3% από το τρίποντο!!), 2.2 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ σε 6 ματς!

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Γιαννακόπουλος για Πάντερ: «Μας δούλεψε ο ατζέντης του»

Στα 25 του, ετοιμάζεται για την πρώτη του σεζόν σε ομάδα Euroleague, με τις εμφανίσεις του στην Ισπανία να έχουν στρέψει πολλά βλέμματα πάνω του και στην δεύτερη συνολικά σεζόν του στην Ευρώπη δείχνει πως έχει έρθει για να… μείνει και μέσω της εκτελεστικής του δεινότητας να κάνει καλή καριέρα όπως οι συμπατριώτες του Μπίλι Μπάρον και Τζέισι Κάρολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ