Εντυπωσιακή απάντηση από Παρτιζάν για τον αντί-Λεσόρ

Εντυπωσιακή απάντηση από Παρτιζάν για τον αντί-Λεσόρ

Ο Ματίας Λεσόρ έφυγε από την Παρτιζάν για χάρη του Παναθηναϊκού, οι Σέρβοι όμως ετοιμάζουν μια εντυπωσιακή κίνηση για τον αντικαταστάτη του Γάλλο σέντερ.

Ο Ζέλικο Ομποράντοβιτς παρουσίασε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μια εντυπωσιακή εκδοχή της Παρτιζάν, μετατρέποντας παίκτες ρολίστες, σε σημαντικούς πρωταγωνιστές ενός καλοκουρδισμένου συνόλου.

Χαρακτηριστική τέτοια περίπτωση είναι και ο Ματίας Λεσόρ που από ένας απλά καλός και αθλητικός σέντερ, μετατράπηκε σε πρωταγωνιστή της σεζόν στην Euroleague (12 πόντοι, 7.1 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 0.8 μπλοκ, 0.9 κλεψίματα και 19.1 αξιολόγηση στο PIR) που θα έμπαινε άνετα στην κουβέντα για τον MVP της σεζόν αν δεν υπήρχε ο… οδοστρωτήρας Σάσα Βεζένκοφ.

Διαβάστε επίσης: Μεσίνα για την υπόθεση Μίροτιτς: «Είναι απλησίαστος, δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον Ολυμπιακό»

Με τον Λεσόρ να αγωνίζεται τη νέα σεζόν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ο Ζοτς καλείται να βρει τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει επάξια και όπως φαίνεται από σέρβικα δημοσιεύματα, έχει καταλήξει σε δύο εντυπωσιακές επιλογές που φανερώνουν πως τη νέα σεζόν η Παρτιζάν θα είναι το ίδιο ή και ακόμα περισσότερο ανταγωνιστική.

Όπως αναφέρει το «Sportske.net» οι Τζος Νίμπο και Μπράντον Ντέιβις είναι τα πρώτα ονόματα στη λίστα της Παρτιζάν με τους ψηλούς. Ο Νίμπο την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε για την Μακάμπι Τελ Αβίβ και αν και φάνηκε λίγο πεσμένος σε σχέση με την πρώτη του (προπέρσινη) σεζόν στην Euroleague με την Ζαλγκίρις, ήταν ένας από τους βασικούς σέντερ των Ισραηλινών. Ο 25χρονος, ύψους 2.05μ σέντερ με έφεση στο παιχνίδι πάνω από το στεφάνι και πλεόνασμα αθλητικότητας, είχε για την Ομάδα του Λαού 7.3 πόντους και 6.1 ριμπάουντ αγωνιζόμενος 21.6′ κατά μέσο όρο σε 38 ματς της Eurleague, με PIR .

Από την άλλη έχουμε τον Μπράντον Ντέιβις. Στα 31 του ο Αμερικανός σέντερ είναι διαφορετικού τύπου παίκτης από τον Νίμπο. Λιγότερο physical αλλά καλύτερος τεχνικά και πιο προικισμένος επιθετικά αλλά και στο κομμάτι της δημιουργίας μέσα στη ρακέτα. Έχει μακρά θητεία 6 σεζόν στην Euroleague, ενώ η περσινή σεζόν τον βρήκε στην Αρμάνι Μιλάνο, όπου σε σύνολο 32 αναμετρήσεων, αγωνίστηκε κατά μέσο όρο 18.7 λεπτά, προσφέροντας 10.4 πόντους, 3.2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ, με 11.5 αξιολόγηση στο PIR.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ