Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού του Σλούκα με τους Αγγελόπουλους

Ολυμπιακός: Πότε θα γίνει το κρίσιμο ραντεβού του Σλούκα με τους Αγγελόπουλους

Ο διεθνής γκαρντ συνεχίζει τις διακοπές του στην Ιταλία – Στη… γωνία οι υποψήφιοι μνηστήρες.

Αντίστροφα για τη συνάντηση με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, που θα κρίνει εάν θα παραμείνει στον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει να φορά τα ερυθρόλευκα ή θα βγει στην αγορά για να αναζητήσει την επόμενη στέγη του, μετράει πλέον ο Κώστας Σλούκας.

Ο Ελληνας γκαρντ, παρά τα όσα γράφουν οι Σέρβοι για συμφωνία με την Φενερμπαχτσέ, βρίσκεται στην Ιταλία και κάνει διακοπές μετά από δύσκολη και κουραστική σεζόν έχοντας παρέα τον πρώην συμπαίκτη του στην τούρκικη ομάδα, Γιαν Βέσελι. Τις επόμενες ημέρες ο διεθνής γκαρντ θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στην Αθήνα και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ηγέτης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Διαβάστε επίσης: «Μπάσιμο για Ελ Αραμπί»- Ποια ομάδα θέλει τον σέντερ φορ του Ολυμπιακού

Μια καθοριστική συνάντηση, στην οποία ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα καταθέσουν στον Σλούκα την προσφορά τους και ο 33χρονος θα αποφασίσει εάν θα την αποδεχθεί και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ή εάν θα αποχωρήσει από το μεγάλο λιμάνι, τρία μετά την επιστροφή του στον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος πέρσι στην Euroleague σε 36 αναμετρήσεις είχε μέσο όρο 11 πόντους (53% στο δίποντο, 32.5% στο τρίποντο, 91% στις βολές), 2.1 ριμπάουντ, 5.6 ασίστ και 14.7 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης σε 22:50 λεπτά συμμετοχής, αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με αρκετές ομάδες να παρακολουθούν από κοντά την υπόθεσή του και να έχουν τις… κεραίες τους στραμμένες στην Ελλάδα για την επικείμενη συνάντησή του με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Μια από αυτές είναι η Φενερμπαχτσέ του Ιτούδη, ο οποίος θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με τον Κώστα Σλούκα, με τον οποίο συνυπάρχουν και στην Εθνική ομάδα, ενώ ενδιαφέρον για τον διεθνή γκαρντ φέρονται να έχουν δείξει επίσης οι Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς, αλλά και η Μπαρτσελόνα, που θέλει να κάνει ένα… rebuild μετά την απομάκρυνση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ολες όμως θα πρέπει να περιμένουν τη συνάντηση του Σλούκα με τους ηγέτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τον 33χρονο γκαρντ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ