Αποκλειστικό δημοσίευμα στη Σερβία στέλνει τον Σλούκα στη Φενερμπαχτσέ (pic)

Αποκλειστικό δημοσίευμα στη Σερβία στέλνει τον Σλούκα στη Φενερμπαχτσέ (pic)

Σύμφωνα με τη σέρβικη ιστοσελίδα «telesport.rs», ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στην Φενερμπαχτσέ.

Ο Κώστας Σλούκας μπορεί ακόμα να μην έχει συναντηθεί με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αλλά στο εξωτερικό έχουν αρχίσει ήδη να γράφουν για το μέλλον του έμπειρου γκαρντ και μάλιστα συνδέουν τον διεθνή άσο με την Φενερμπαχτσέ.

Το βράδυ της Τετάρτης (28/6) μάλιστα υπήρξε δημοσίευμα στη Σερβία (telesport.rs), το οποίο ανέφερε ότι ο Κώστας Σλούκας αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και επιστρέφει στην Τουρκία για χάρη της Φενερμπαχτσέ.

Διαβάστε επίσης: Στο μυαλό του Μαρτίνεθ: Τα 28 γκολ και το 25+τερματοφύλακες (pics)

Παρά τη βεβαιότητα της σέρβικης ιστοσελίδας, δύσκολα, πάντως, ο Κώστας Σλούκας θα έπαιρνε απόφαση για το μέλλον του, χωρίς να έχει συναντηθεί νωρίτερα με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Αυτό είχε πει άλλωστε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον έμπειρο γκαρντ να δίνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό.

Ο Σλούκας αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Σαρδηνία για διακοπές, με τον καλό του φίλο και πρώην συμπαίκτη του στην Φενέρ, Γιαν Βέσελι, με τον έμπειρο γκαρντ να ξεκουράζεται μετά από μια δύσκολη σεζόν. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα και να συναντηθεί με τους ηγέτης της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, για να συζητήσει μαζί τους το ενδεχόμενο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να συνεχίσει στο μεγάλο λιμάνι.

Δείτε το δημοσίευμα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ