Η Ρεάλ κάνει τον Ταβάρες τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη!

Η Ρεάλ κάνει τον Ταβάρες τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη!

Η Ρεάλ Μαδρίτης για να «δέσει» τον Ταβάρες είναι έτοιμη να σπάσει τα κοντέρ και να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Euroleague.

Αδιαμφισβήτητα ο Έντι Ταβάρες είναι ο καλύτερος και πιο κυριαρχικός σέντερ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Ένα πραγματικό θωρηκτό που ειδικά την τελευταία τριετία είναι φόβητρο και στις δύο πλευρές του παρκέ, δίνοντας μόνιμο πλεονέκτημα στο ζωγραφιστό για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Χαρακτηριστικό είναι πως κατά την περίοδο που προαναφέραμε μετράει κατά μέσο όρο 11.2 πόντους, 7.5 ριμπάουντ και 1.9 μπλοκ ανά ματς σε σύνολο 110 αναμετρήσεων στην Euroleague, με λίγους παίκτες να μπορούν να τον δυσκολέψουν επιθετικά, ενώ στην άμυνα, ακόμα και που απλώνει τα χέρια του, αλλοιώνει τα σουτ στην περίμετρό του.

Διαβάστε επίσης: Σπουδαία εξέλιξη για Ολυμπιακό και Βεζένκοφ – Κίνηση 54 εκατ δολαρίων έκαναν οι Κινγκς

Αυτά απολαμβάνουν στη Ρεάλ και σύμφωνα με την Mundo Deportivo, προσπαθούν να «κλειδώσουν» τον σέντερ από τις Παρθένες Νήσους. Το συμβόλαιό του λήγει στο καλοκαίρι του 2024 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι Μαδριλένοι προτίθενται να τον κρατήσουν για αρκετά χρόνια ακόμα στην ισπανική πρωτεύουσα.

Για να το καταφέρουν αυτό, θα του προσφέρουν ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές αρκετά πάνω από τα 5 εκατομμύρια μεικτά έσοδα και θα τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη, αφού το συμβόλαιο του Μίροτιτς δεν ισχύει πλέον και αυτό του Μίσιτς με την Εφές είναι χαμηλότερο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ