Βρήκε σούτινγκ γκαρντ ο Παναθηναϊκός – Ποιος είναι ο NBAer που έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Γιάννη στους Μπακς (vids)

Βρήκε σούτινγκ γκαρντ ο Παναθηναϊκός – Ποιος είναι ο NBAer που έχει πάρει πρωτάθλημα με τον Γιάννη στους Μπακς (vids)

Τον στόχο του για τη θέση «2» φαίνεται πως έχει εντοπίσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός «σκανάρει» την αγορά της Ευρώπης για να βρει τους παίκτες που θα στελεχώσουν το ρόστε του τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο, ο περιορισμένος αριθμός καλό παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά είναι περιορισμένος στη Γηραιά Ήπειρο.

Έτσι λοιπόν οι Πράσινοι είναι… αναγκασμένοι να κοιτάξουν και στην Αμερική για να βρουν αυτό που θέλουν. Και φαίνεται πως έχουν βρει ορισμένες περιπτώσεις, με το όνομα του Μπριν Φορμπς να είναι εκείνο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Το «τριφύλλι» φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον 30χρονο σούτινγκ γκαρντ, με τον Εργκίν Αταμάν να… καλοβλέπει την περίπτωσή του. Καθώς πρόκειται για έναν εξαιρετικό σουτέρ που ενίοτε μπορεί να κατεβάσει και την μπάλα, καθώς του έχει ζητηθεί στο παρελθόν.

Ο Φορμπς έχει αρκετή εμπειρία στο ΝΒΑ αγωνιζόμενος κυρίως για τους Σαν Αντόνιο Σπερς (2016-20, 2021-22 έγινε ανταλλαγή στα μέσα της σεζόν). Ωστόσο η κορυφαία του στιγμή είναι δίχως άλλη η κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021 με τους Μιλγουόκι Μπακς στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, έχοντας ρόλο στα «ελάφια».

Στα μέσα της σεζόν 2021-22 ανταλλάχθηκε στους Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι τον άφησαν για να υπογράψει στους Μινεσότα Τίμπερουλβς το προηγούμενο καλοκαίρι. Στους «λύκους» πρόλαβε να παίξει μόλις 25 ματς προτού αποδεσμευθεί καθώς συνελήφθη με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία. Προς το παρών δεν έχει μπορέσει να βρει κάποια ομάδα και εξετάζει τις επιλογές του στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ