Ιδιαίτερα ενεργοί Σανς και Λέικερς – Έμειναν στις ομάδες του με καλά συμβόλαια Ίρβινγκ και Γκριν

Ιδιαίτερα ενεργοί Σανς και Λέικερς – Έμειναν στις ομάδες του με καλά συμβόλαια Ίρβινγκ και Γκριν

Με... τρέλα ξεκίνησε η free agency στο ΝΒΑ. Δείτε τις σημαντικότερες συμφωνίες των ομάδων.

Η free agency του ΝΒΑ επιφυλάσσει πάντα συγκινήσεις με τις ομάδες να κινούνται γρήγορα για να κλείσουν τους παίκτες που είναι ελεύθεροι και για να διατηρήσουν στο ρόστερ τους εκείνους που μπορούν να τους βοηθήσουν. Έτσι και η σημερινή μέρα δεν αποτελεί εξαίρεση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ωστόσο πάντα εντυπωσιάζει.

Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις στην πρώτη ώρα της διαδικασίας, οι οργανισμοί που έκλεισαν συμφωνίες έδωσαν συνολικά σε συμβόλαια το υπέρογκο ποσό του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων! Οι πιο κινητικές ομάδες ήταν οι Φοίνιξ Σανς με τους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ έκλεισαν και κάποιες σημαντικές κινήσεις για All Star παίκτες.

Η ομάδα της Αριζόνα φρόντισε να πλαισιώσει άμεσα τους Ντέβιν Μπούκερ, Κέβιν Ντουράντ, ΝτιΆντρε Έιτον και Μπράντλεϊ Μπιλ καθώς είχε μείνει μόλις με τέσσερα εγγυημένα συμβόλαια. Έτσι απέκτησαν τους Τσιμέζι Μέτου, Κεϊτά Μπέιτς-Ντιοπ και τον Γιούτα Γουατάναμπε, ενώ ανανέωσαν με τον Ντέιμιον Λι.

Από την πλευρά τους οι Λος Άντζελες Λέικερς απέκτησαν τον πολύ καλό γκαρντ Γκέιμπ Βίνσεντ, τον Καμ Ρέντις και τον φόργουορντ Τόριαν Πρινς, ενώ κράτησαν τον Ρούι Χατσιμούρα. Δυνατά κινήθηκαν και οι Καβαλίερς που υπέγραψαν τους Μαξ Στρους και Τζορτζς Νιάνγκ, κρατώντας παράλληλα τον Κάρις ΛεΒέρτ.

Σημαντικές κινήσεις έγιναν και με μεγάλα ονόματα. Καθώς ο Ντρέιμοντ Γκριν θα παραμείνει στους Γουόριορς για τέσσερα ακόμη χρόνια έναντι 100 εκατ. δολαρίων, ενώ και ο Καϊρί Ίρβινγκ δεν θα φύγει από το πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς βγάζοντας για τρία χρόνια 126 εκατομμύρια.

Οι Γκρίζλις αφού απέκτησαν τον Ντέρικ Ρόουζ για δύο σεζόν, προσέφεραν νέο συμβόλαιο στον Ντέσμον Μπέινς έναντι 207 εκατ. για πέντε χρόνια. Ακόμα, ο Ταϊρίζ Χαλιμπέρτον υπέγραψε ανανέωση με τους Πέισερς αντί του ποσού των 260 εκατ. για πέντε σεζόν.

Τέλος, ο Φρεντ Βαν Βλιτ είδε τους Ρόκετς να τα… σκάνε γερά και να τους προσφέρουν 130 εκατομμύρια δολάρια για τρεις σεζόν, ενώ οι Ράπτορς δεν άργησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του ο οποίος είναι ο Ντένις Σρέντερ υπογράφοντάς τον για δύο έτη έναντι 26 εκατ. δολαρίων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ