Ποιος είναι ο φόργουορντ που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά… (vids)

Ποιος είναι ο φόργουορντ που προτάθηκε στον Ολυμπιακό, αλλά… (vids)

Ο Ολυμπιακός ψάχνει 4αρι μετά την αποχώρηση του Βεζένκοφ - Αυτός είναι ο φόργουορντ που παρακολουθεί όλη τη σεζόν ο Μπαρτζώκας...

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε τον Σάσα Βεζένκοφ που αποφάσισε να πει το «ναι» στην πρόταση των Σακραμέντο Κινγκς και να μετακομίσει στις ΗΠΑ, όμως έχει έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο και είναι από το «πάνω» ράφι».

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να φέρουν «τοπ» όνομα στη θέση του Βούλγαρου φόργουορντ με όλη την Ευρώπη να… βουίζει για τον Νίκολα Μίροτιτς τις τελευταίες μέρες. Ωστόσο, ο Μαυροβούνιος δεν είναι ο μοναδικός που έχει ακουστεί για τους Πειραιώτες, αφού οι προτάσεις έρχονται… βροχή.

Μια από τις περιπτώσεις που έφτασε στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι και αυτή του Λουκ Σίκμα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Άλμπα Βερολίνου, όμως πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος. Το όνομα του έχει ξανακουστεί μεσούσης της σεζόν για τον Ολυμπιακό, όμως πλέον χωρίς Βεζένκοφ τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωρίζει ότι πρέπει να δημιουργήσει ένα σύνολο χωρίς τον MVP της Euroleague και χάνει πολλά από την αποχώρηση του, την ίδια ώρα φέρεται να είχε επικοινωνία με τον Μίροτιτς, ενώ ο Σίκμα έχει πολλά από τα στοιχεία του Βεζένκοφ στο παιχνίδι του και αρέσει στον Έλληνα τεχνικό.

Παρόλα αυτά, αν και είναι στα υπόψιν, η κίνηση με την παραμονή του Πίτερς δείχνει ότι δύσκολα ο Ολυμπιακός να κινηθεί και για τον Αμερικανό της Άλμπα, αλλά και για τον Μίροτιτς. Ο πρώτος στόχος είναι ο τελευταίος και μοιάζει δύσκολο το σενάριο να αποκτηθούν δύο παίκτες στο «4» αυτή τη στιγμή.

Ποσοτικά ενδεχομένως ο Ολυμπιακός να ψάξει έναν ακόμη ξένο που να μπορεί να παίζει και στο «4» και στο «5», όμως ο Σίκμα δεν είναι τέτοια περίπτωση. Ωστόσο, παραμένει στη λίστα του Μπαρτζώκα, που έχει προτεραιότητα τον Μίροτιτς και ανάλογα πως θα προχωρήσει ο σχεδιασμός των Πειραιωτών, με πρώτο και κύριο χρονικά το συμβόλαιο του Σλούκα, δεν αποκλείεται να επανέλθει στο προσκήνιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ