Τι είπε ο Λαπόρτα για τις διαπραγματεύσεις με Μίροτιτς

Τι είπε ο Λαπόρτα για τις διαπραγματεύσεις με Μίροτιτς

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις με τον Νίκολα Μίροτιτς σχετικά με τη λύση του συμβολαίου του, που αφορά άμεσα και τον Ολυμπιακό.

Θέση για τα προβλήματα που υπάρχουν στα οικονομικά της Μπαρτσελόνα και την απόφαση των Καταλανών να μειώσουν σημαντικά τον προϋπολογισμό τους πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα.

Ο Λαπόρτα μίλησε στη «La Vanguardia» και αναφέρθηκε τόσο στην αποχώρησε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, όσο και στη παύση της συνεργασίας με τον Νίκολα Μίροτιτς, ενώ για τον Μαυροβούνιο αποκάλυψε και σε τι στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώνει Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός – Μπλόκο στις βασικές μεταγραφικές επιλογές του Αταμάν

«Πιστεύουμε ότι η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική και χωρίς να έχει μπάτζετ 40 εκατ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή απέχουμε πολύ οικονομικά με τον Μίροτιτς, αλλά θα δούμε πώς θα λύσουμε το θέμα», ανέφερε για τον MVP της σεζόν 2021-2022 στη Euroleague, ο οποίος παραμένει ο νούμερο ένα στόχος του Ολυμπιακού για την αντικατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ, που «άνοιξε τα φτερά του» για το NBA.

Αναφορικά με τον Λιθουανό προπονητή είπε: «Ο Σάρας ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ευρώπη. Όταν ξεκινήσαμε διαπραγματεύσεις, καταλάβαμε ότι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε μαζί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ