Ανακοινώνει Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός – Μπλόκο στις βασικές μεταγραφικές επιλογές του Αταμάν

Ανακοινώνει Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός – Μπλόκο στις βασικές μεταγραφικές επιλογές του Αταμάν

Έτοιμος για την 5η μεταγραφή του καλοκαιριού ο Παναθηναϊκός. Αλλά…

Ιωάννης Παπαπέτρου ο επόμενος και ο Παναθηναϊκός φτάνει στις 5 μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι. Μετά τον Κώστα Αντετοκούνμπο, τον Δημήτρη Μωραϊτή, τον Λούκα Βιλντόζα και τον Ματίας Λεσόρ ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να βάλει έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παρά ταύτα θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι και καλύτερα για τους Πράσινους σε αυτή τη νέα αρχή που επιχειρούν. Και το θέμα δεν είναι… ποσοτικό.

Είναι αμιγώς ποιοτικό. Ο Εργκίν Αταμάν είχε «σημαδέψει» μια σειρά από παίκτες πρώτης γραμμής για να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια και ο ένας μετά τον άλλο είναι ήδη… κάπου αλλού. Τελευταίο παράδειγμα ο Ζακ Λεντέι, που μετά τον Κέβιν Πάντερ υπέγραψε την παραμονή του στην Παρτιζάν.

Διαβάστε επίσης: Άλλος Ολυμπιακός από σήμερα στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ – Μπαίνουν 6+1 στην προετοιμασία- Ποιος φτάνει αύριο

Οι Πράσινοι είδαν και τον Ντάντε Έξουμ να επιστρέφει στο ΝΒΑ και κάπως έτσι μέσα σε λίγα 24ώρα έβαλαν ξανά στο συρτάρι ένα σχέδιο που έμοιαζε σχεδόν ολοκληρωμένο. Δεν τους πιέζει ο χρόνος. Δεν τους λείπει το μπάτζετ. Τους λείπουν όμως πια οι βασικές επιλογές που είχαν προκρίνει θέλοντας να φτιάξουν μια ομάδα από την αρχή.

Τι έχουν ως εδώ πέρα από τις 5 (με τον Παπαπέτρου) μεταγραφές; Τον Παναγιώτης Καλαϊτζάκη και τον Λευτέρη Μαντζούκα. Κατά τα άλλα; Περιμένουν αύριο τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ντίνου Μήτογλου (αποφασίζει το CAS για το μέγεθος της ποινής του στην γνωστή υπόθεση ντόπινγκ) για να δουν αν μπορούν να ποντάρουν και στην δική του προσθήκη. Και έπειτα ένα σωρό… κενά; Ο Παπαγιάννης είναι ελεύθερος και όλα δείχνουν ότι η Φενέρ τον έχει βάλει στο σημάδι για τα καλά.

Και όλα τα άλλα παραμένουν στον αέρα. Η λογική πλέον λέει ότι μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις με τους παίκτες πρώτης γραμμής της Euroleague οι Πράσινοι θα κινηθούν κυρίως από την αγορά του ΝΒΑ. Θυμίζουμε ότι το όνομα που κυκλοφορεί και οπλοφορεί τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Γουίλι Ερναγκόμεθ, του Ισπανού ψηλού που έμεινε ελεύθερος από τους Πέλικανς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ