Τα βρίσκουν Μίροτιτς-Μπαρτσελόνα και ακολουθεί ο Ολυμπιακός! (pic)

Τα βρίσκουν Μίροτιτς-Μπαρτσελόνα και ακολουθεί ο Ολυμπιακός! (pic)

Νέο post από τον Αντρεάνι για τον επικείμενο «γάμο» των ερυθρολεύκων με τον σούπερ Νίκολα!

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό με την μεγάλη υπόθεση του Νίκολα Μίροτιτς να παίρνει την τελική ευθεία! Όπως αποκάλυψε σε νέο του post ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι, ο Μίροτιτς και η Μπαρτσελόνα είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για το «διαζύγιο» με τον παίκτη να παίρνει το 75% των συμφωνηθέντων που είχε.

Μια εξέλιξη που αν επιβεβαιωθεί φέρνει τον Ολυμπιακό στην pole position για να ολοκληρώσει μια τεράστια μεταγραφή ντύνοντας τον Μίροτιτς στα ερυθρόλευκα!

Διαβάστε επίσης: Τιμ – Τσιτσιπάς 2-3: Πήρε το… θρίλερ και μαζί και την πρόκριση ο Στέφανος

Όπως άλλωστε είναι γνωστό εδώ και καιρό ο Μίροτιτς είναι ο διακαής πόθος των νταμπλούχων Ελλάδας για την θέση που άφησε ο Σάσα Βεζένκοφ φεύγοντας για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ για αυτό και του προσφέρει μυθικό συμβόλαιο για τα επόμενα δύο χρόνια. Συμβόλαιο που φτάνει τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ όπως τονίζει και ο Ματέο Αντρεάνι.

Όλα αυτά σε ένα διάστημα που τα πάντα είναι ανοικτά στον Ολυμπιακό με τα «μέτωπα» του Σλούκα και του Παπανικολάου να μπαίνουν αύριο στο φινάλε, τον Πίτερς και τον Κάνααν να συνεχίζουν και τους Μπολομπόι και Μπλακ να είναι και επισήμως εκτός Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε μάλιστα πως ο ίδιος ο Ιταλός δημοσιογράφος πριν λίγη ώρα είχε αποκαλύψει πως Μπαρτζώκας και Σλούκας θα έχουν την κρίσιμη συνάντησή τους την Πέμπτη από την οποία θα κριθεί και το μέλλον του Έλληνα γκαρντ για τον οποίο «καραδοκούν» Φενέρ και Παρτιζάν.

Την Πέμπτη εξάλλου είναι και το ραντεβού για το συμβόλαιο του Παπανικολάου που και αυτός έχει μείνει ελεύθερος και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων της Ευρωλίγκας!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ