Επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Γουίλι Ερνανγκόμεθ (pic)

Επίσημη πρόταση της Μπαρτσελόνα στον Γουίλι Ερνανγκόμεθ (pic)

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Γουίλι Ερνανγκόμεθ, με τη Ρεάλ Μαδρίτης πλέον να καλείται να απαντήσει αν θέλει να τον κάνει δικό της.

Η Μπαρτσελόνα προέβη σε επίσημη ανακοίνωση, σήμερα το πρωί, με την οποία δημοσιοποίησε, πως κατέθεσε πρόταση στον Γουίλι Ερνανγκόμεθ, προκειμένου να τον ντύσει στα χρώματά της.

Αυτή η ανακοίνωση, ρίχνει αυτομάτως την «μπάλα» στην πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, που πρέπει πλέον να αποφασίσει τι θα κάνει και αν θα διεκδικήσει τον παίκτη.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάρκος Αντρέ θέλει Ολυμπιακό – Τα δεδομένα της υπόθεσης του Βραζιλιάνου φορ

Η «Βασίλισσα» έχει τα δικαιώματα του MVP του Eurobasket 2022, και όπως προβλέπει το tanteo (κατηγορία στην οποία μπαίνει ένας παίκτης, αφού δεχθεί πρόταση από ομάδα μίας λίγκας, με τις υπόλοιπες ομάδες της λίγκας να έχουν τη δυνατότητα εντός 13 ημερών να καταθέσουν πρόταση στην διοργανώτρια αρχή και 5 ημέρες για να ματσάρουν την πρόταση που έχει κατατεθεί), η Ρεάλ θα πρέπει να ματσάρει την προσφορά των «Καταλανών», έως τα μεσάνυχτα της 12ης Ιουλίου.

Αν δε καταθέσει πρόταση μέχρι τότε, ο Ερνανγκόμεθ αυτομάτως θα φορέσει τα «Μπλαουγκράνα».

Αυτή η πρόταση της Μπαρτσελόνα έρχεται μετά την επιστολή του ίδιου του Ερνανγκόμεθ στην ACB για να αγωνιστεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Η ανάρτηση των «Καταλανών»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ