Παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα ο Σανλί – Πάει Τουρκία (pic)

Παρελθόν από τη Μπαρτσελόνα ο Σανλί – Πάει Τουρκία (pic)

Η Μπαρτσελόνα ευχαρίστησε και αποχαιρέτησε τον Σερτάτς Σανλί, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε.

Ο Σερτάτς Σανλί αποχώρησε από την Μπαρτσελόνα, μετά από 2 χρόνια παρουσίας στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και η επόμενη χρονιά θα τον βρει στη Τουρκία, για λογαριασμό της Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο 31χρονος τεχνικός εντάχθηκε στους «Μπλαουγκράνα», το καλοκαίρι του 2021, μετά την αποχώρησή του από την Ανατολού Εφές.

Διαβάστε επίσης: Έριξε βόμβα ο Καραπαπάς: «Η ΑΕΚ πρώτα έλεγε ευχαριστώ και μετά έστησε μπλόκο Γ΄Εθνικής για τον Μπακαμπού»- Το ραντεβού με Αλμέιδα, Γιαννάκη, Κονέ και Άλβες

O ύψους 2.13 σέντερ είχε φέτος κατά μέσο όρο 7.3 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ στην ACB, σε 16 λεπτά που αγωνιζόταν στο ισπανικό πρωτάθλημα και στην Euroleague αγωνίστηκε σε 36 παιχνίδια και σε 17 λεπτά ανά αγώνα είχε 6.2 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τον Τούρκο σέντερ, τον οποίο ευχαρίστησε για την προσφορά του στο σύλλογο με σχετική ανακοίνωση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ