Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Έλληνα φόργουορντ και η… σφήνα ιταλικής ομάδας

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Έλληνα φόργουορντ και η… σφήνα ιταλικής ομάδας

Τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό με Ελληνα φόργουορντ.

Κάτι παραπάνω από «καυτό» το εφετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό. Καθημερινά και μια νέα είδηση στο μεγάλο λιμάνι. Αποχωρήσεις και μεταγραφές συνθέτουν το σκηνικό, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να έχουν μπόλικη δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με τον Κώστα Σλούκα να παίρνει τελικά τον δρόμο της φυγής από τον Πειραιά, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνεται για να τονώσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της. Και κάπως έτσι, εμφανίστηκε στο προσκήνιο η περίπτωση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» με Ντόντσιτς – Αλλάζουν τα δεδομένα στο NBA!

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να τον επαναφέρει στην ομάδα του. Αυτή θα ήταν μια καταπληκτική ευκαιρία για τον «Χάρα» από το πιο δημοφιλές κλαμπ» ανέφερε πριν από λίγες μέρες η Il Resto di Carlino. Οι Ιταλοί έφεραν στο φως της δημοσιότητας το θέμα, αποκαλύπτοντας ερυθρόλευκο ενδιαφέρον για τον Ελληνα φόργουορντ. Μόνο που ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του για τον 26χρονο παίκτη.

Και πάλι από την Ιταλία, έρχεται η πληροφορία, πως η Σάσαρι έχει μπει… σφήνα στην υπόθεση, επιχειρώντας να αποσπάσει την υπογραφή του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου. Οπως αναφέρει λοιπόν ο Λούκα Ντ’Αλεσάντρο, η ομάδα της Σαρδηνίας επιθυμεί να τον εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τον έμαθαν καλά στη γειτονική χώρα τον 26χρονο παίκτη και εκτιμούν τις ικανότητές του. Αλλωστε, ο 26χρονος παίκτης προέρχεται από καλή σεζόν με τη φανέλα της Πεζάρο, με συνέπεια αρκετοί ιταλικοί σύλλογοι να τον έχουν συμπεριλάβει στην καλοκαιρινή τους λίστα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τη σεζόν που μας πέρασε, ο Χαραλαμπόπουλος είχε κατά μέσο όρο 9,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ μέσο όρο σε 23,2 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ