Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς – To προβάδισμα του Ολυμπιακού, το μπάσιμο του Παναθηναϊκού, οι Σέρβοι και ο… Ρώσος (vid)

Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς – To προβάδισμα του Ολυμπιακού, το μπάσιμο του Παναθηναϊκού, οι Σέρβοι και ο… Ρώσος (vid)

Ο Νίκολα Μίροτιτς προσγειώθηκε το απόγευμα στο Βελιγράδι. Και όλη η Ευρώπη μιλά για αυτόν.

Στο Βελιγράδι είναι από το απόγευμα ο Νίκολα Μίροτιτς και η άφιξη του στην πόλη του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν άναψε… φωτιές. Πολλά ΜΜΕ της χώρας αναρωτιούνται ήδη αν το ταξίδι του –μετά τις διακοπές του στο Μαυροβούνιο- σχετίζεται με το ενδιαφέρον των δύο ομάδων για την απόκτηση του ή αν είναι μια… στάση για την Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ από τη νίκη του Ολυμπιακού με τη Σλοβάτσκο (vid)

Φυσικά όπως η Marca υπενθυμίζει, ο διεθνής φόργουορντ ακόμη δεν «χώρισε» με τη Μπαρτσελόνα. Έχει ανοιχτή μια διαπραγμάτευση επιπέδου 22 εκατ. ευρώ, όσα και τα χρήματα που έκανε να παίρνει από τους Μπλαουγκράνα ως το καλοκαίρι του 2025. Πλέον όμως η ιστορία του «ζεματάει» καθώς, με βάση τα ρεπορτάζ δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός και η Μονακό του Ρώσου Κροίσου ιδιοκτήτη. Είναι και ο Παναθηναϊκός που μπαίνει φουριόζος για τον παίκτη.

Στην αγορά της Euroleague οι περισσότεροι έχουν καταλάβει πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ ισχυρό προβάδισμα στην υπόθεση. Γνωρίζουν όμως καλά πως όταν δεν υπάρχουν υπογραφές, αυτά αλλάζουν όπως φάνηκε άλλωστε σήμερα και με τον Κώστα Σλούκα: Ακόμη τον περιμένει ο Ιτούδης στην Πόλη για την Φενέρ, με προφορική συμφωνία για 6 εκατ. ευρώ σε τρία χρόνια.

Ο Μίροτιτς λόγω Μπάρτσα δεν έχει υπογράψει πουθενά. Και το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον καταλαβαίνει πως η ούτως ή άλλως υψηλή τιμή του μπορεί να σκαρφαλώσει στις… Άλπεις. Με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Μονακό και τις δύο Σέρβικες στο κόλπο ποιος μπορεί να μαντέψει πιο θα είναι το επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει. Και κυρίως; Για πόσα…

Πριν από λίγο η Καταλανική El Mundo έγραψε πως: «Αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες θα διεκδικήσουν την υπογραφή του όταν τελικά αποδεσμευτεί. Η τελευταία εξ αυτών είναι ο Παναθηναϊκός, ένας σύλλογος που αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ ενεργός στις μεταγραφές μετά την υπογραφή του προπονητή Εργκίν Αταμάν και των παικτών Λούκα Βιλντόζα και Κώστα Σλούκα, μεταξύ άλλων». Παράλληλα μετέφερε με τη σειρά της την πληροφορία από Ισραηλινό δημοσιογράφο Μόουζες Μπάρντα, ότι και ο Παναθηναϊκός στοχεύει τον Μίροτιτς. Θυμίζουμε ότι από το Ισραήλ είχε διαρρεύσει η πληροφορία (που ουσιαστικά επιβεβαιώθηκε), ότι ο σπουδαίος φόργουορντ έχει ήδη μιλήσει με τον Μπαρτζώκα. Και πως αυτή η κουβέντα σε συνδυασμό με 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο έβαλαν τον Ολυμπιακό στην poll position.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ