Τώρα του άνοιξε η όρεξη: Mετά τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός θέλει και τον Μίροτιτς

Τώρα του άνοιξε η όρεξη: Mετά τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός θέλει και τον Μίροτιτς

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν στο Ισραήλ ο Παναθηναϊκός μετά τον Κώστα Σλούκα στοχεύει σε ακόμη μια μεταγραφική έκπληξη αυτή την φορά με τον Νίκολα Μίροτιτς.

Σε όλα τα μέτωπα χτυπά τα τελευταία 24ωρα ο Παναθηναϊκός.

Οι πράσινοι δείχνουν αποφασισμένοι να φτιάξουν ένα ρόστερ που θα πρωταγωνιστεί σε Έλλαδα και Ευρώπη, κάτι που άλλωστε μαρτυρούν και οι κινήσεις στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, με το τριφύλλι να ανακοινώνει πριν από λίγη ώρα την απόκτηση του Κώστα Σλούκα.

Διαβάστε επίσης: Νέα μεγάλη έκπληξη στις μεταγραφές του Ολυμπιακού: Κλείνει και άλλον ο Κορδόν

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν φέρεται πως έχει στα «ραντάρ» της τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση του Σάσα Βεζένκοφ για το NBA.

Πάντως, εκτός των δύο «αιωνίων», στο «κόλπο» για την απόκτηση του 32χρονου φόργουορντ βρίσκεται και η Μονακό του Μάικ Τζέιμς, σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστηρίζουν οι Ισραηλινοί.

I’m told Panathinaikos BC are gunning for extremely high end weaponry as they would love to see star PF Nikola Mirotic wearing the green uniform. Reminder that Monaco and Olympiacos are also after him.

— Moses (@MosesB1) July 8, 2023

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ