Η μεταγραφή Σλούκα προκάλεσε αλλαγές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague: Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pics)

Η μεταγραφή Σλούκα προκάλεσε αλλαγές στις αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague: Πού βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός (pics)

Πώς επηρεάστηκαν οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για την κατάκτηση της Euroleague, μετά τη μετακίνηση του Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό στον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό αποτελεί αναμφίβολα το θέμα των ημερών στην Ευρώπη. Οι «πράσινοι» με την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ενίσχυσαν σημαντικά το δυναμικό τους και σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες προσθήκες τους, έχουν δημιουργήσει ένα πιο δυνατό σύνολο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Κάπως έτσι υποδέχθηκαν την είδηση της μετακίνησης του Σλούκα και οι στοιχηματικές, καθώς πλέον ο Παναθηναϊκός θεωρείται 3ο-4ο φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague. Ενδεικτικά δείτε παρακάτω πώς έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις για τον πρωταθλητή Ευρώπης, από δύο στοιχηματικές:

Διαβάστε επίσης: Λίγο ο νέος προπονητής, λίγο οι… παλιοί (pics, vid)

Ο Παναθηναϊκός προσφέρεται για κατάκτηση σε απόδοση από 7 έως 9, με τις Μπαρτσελόνα (6), Ρεάλ Μαδρίτης (6-7) και Ολυμπιακό (6.5-7) να βρίσκονται σταθερά από πάνω. Ενδεικτικά λοιπόν της ενίσχυσης του Παναθηναϊκού η άνοδός του, με τον Ολυμπιακό παρ’ όλα αυτά να παραμένει σταθερά ανάμεσα στα πρώτα φαβορί, παρά το γεγονός πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχασε τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Κώστα Σλούκα.

Είναι προφανές πως ο δυνατός κορμός που έχει χτιστεί αυτά τα χρόνια στους «Ερυθρόλευκους» καθώς και το αγωνιστικό προφίλ της ομάδας, σε συνδυασμό με τις κινήσεις που έχουν γίνει ήδη (Μιλουτίνοφ και Γκος) αρκούν για να την κρατήσουν ψηλά.

Απομένει να φανεί πως θα διαμορφωθούν εκ νέου οι αποδόσεις, μετά και τις επόμενες κινήσεις που θα κάνουν οι δύο αιώνιοι αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Euroleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ