Ραγδαίες εξελίξεις με Μίροτιτς: Πού υπογράφει…

Ραγδαίες εξελίξεις με Μίροτιτς: Πού υπογράφει…

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» ο Νίκολα Μίροτιτς βρίσκεται μία ανάσα από τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο οποίος θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

Λύση με την Μπαρτσελόνα για την αποδέσμευσή του δεν έχει βρει ακόμη, ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Mundo Deportivo», ο Νίκολα Μίροτιτς έχει καταλήξει στην επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Μπορεί η Μονακό με τον Ερυθρό Αστέρα να δίνουν μεγάλη «μάχη» για να κάνουν δικό τους τον έμπειρο φόργουορντ, αλλά αυτή που φαίνεται πως θα αποσπάσει την υπογραφή του είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης: Επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Άρη για τον Μπράμπετς

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, ο Μίροτιτς έχει συμφωνήσει σε όλα με την ιταλική ομάδα και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί λύση με την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» φέρονται να του προσφέρουν 16 εκατ. ευρώ για να φύγει, αλλά εκείνος παρουσιάζεται ανένδοτος και ζητάει τα 22 εκατ. που είχε να λαμβάνει για τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του.

Αργά ή γρήγορα πάντως, ο Μίροτιτς θα μείνει ελεύθερος από τους Καταλανούς και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι η οποία τον έπεισε να μετακομίσει στο Μιλάνο για χάρη της. Θυμίζουμε πως ο παίκτης ήταν στο στόχαστρο των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο απέρριψε την επιλογή της Ελλάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ