Μονακό: Ανανέωσε ο Τζον Μπράουν (pic)

Μονακό: Ανανέωσε ο Τζον Μπράουν (pic)

H Μονακό με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως ο 31χρονος Αμερικανός, Τζον Μπράουν, ανανέωσε για τουλάχιστον ένα ακόμη χρόνο.

Ο Τζόν Μπράουν θα συνεχίσει να αποτελεί παίκτης της Μονακό. Ο σύλλογος και ο 31χρονος Αμερικανός συμφώνησαν αμφότεροι να μην ενεργοποιήσει το opt out στο συμβόλαιο του και να παραμείνει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα.

Ο Μπράουν ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες για τον Ομπράντοβιτς την περασμένη σεζόν και αποτελούσε προσωπική επιθυμία του προπονητή της Μονακό να ανανεώσει ο παίκτης.

Διαβάστε επίσης: Προθεσμία της Παρί στον Εμπαπέ για να επεκτείνει το συμβόλαιό του, αλλιώς πωλείται

Στην καριέρα του στην Ευρωλίγκα μετράει 7.2 πόντους μέσο όρο, 4 ριπάουντ και μια 1 ασίστ. Την χρονιά που μας πέρασε σε ευρωπαϊκό επίπεδο είχε 5.4 πόντους, 3.5 ριμπαόυντ και 1.1 κλέψιμο ανά αγώνα, ενώ στο πρωτάθλημα της Γαλλίας είχε 5.1 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 1.1 κλέψιμο ανά αναμέτρηση. Έχει αγωνιστεί εκτός της Μονακό στην Ευρωλίγκα, με την Ούνικς Καζάν.

Στην ανακοίνωση της για την ανανέωση, η Μονακό εξύμνησε τον Τζον Μπράουν λέγοντας πως ήταν ο παίκτης με την μεγαλύτερη ενέργεια, την μεγαλύτερη αμυντική προσήλωση και ως έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους του Ομπράντοβιτς.

Ο ίδιος δήλωσε:

«Επέλεξα να μείνω στην Μονακό για να μείνω με παίκτες που θεωρώ αδέρφια και αποφάσισαν και αυτοί να συνεχίσουν την περιπέτεια. Έχουμε φτιάξει μια ισχυρή και ενωμένη ομάδα, ακόμα και στα δύσκολα. Η χρονιά που τελείωσε ήταν εξαιρετική και πετύχαμε κάτι σπουδαίο. Ξέρω όμως ότι μπορούμε να βελτιωθούμε και να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Πρέπει μετά από κάθε παιχνίδι να θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ