Ο Μαντάρ ανοίγει τον… δρόμο για Ντόρσεϊ (pics)

Ο Μαντάρ ανοίγει τον… δρόμο για Ντόρσεϊ (pics)

Η Φενέρμπαχτσε απέκτησε τον Γιαμ Μαντάρ και το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ παραμένει ανοιχτό.

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε η Φενέρμπαχτσε καθώς όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ούρμπονας, οι Τούρκοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιαμ Μαντάρ τον οποίο και ανακοίνωσαν επίσημα, προσθέτοντάς τον στο ρόστερ τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ισραηλινός γκαρντ που έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Παρτίζαν και υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να μην συνεχίσει στη Σερβία και να μετακομίσει στην Τουρκία, με το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη να αποκτά τον παίκτη που έψαχνε στην περιφέρεια μετά την απώλεια του Κώστα Σλούκα.

Η συγκεκριμένη κίνηση γεμίζει τις θέσεις των γκαρντ καθώς πλέον υπάρχουν ο Γκούντουριτς, ο Γουίλμπεκιν, αλλά και ο Νικ Καλάθης που έχει ακόμα συμβόλαιο αλλά μπορεί να αποχωρήσει. Και φυσικά είναι και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, σε μια κίνηση που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον του.

Οι Τούρκοι έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο για τον Κέβιν Πάνγκος, όσο και για τον Κόρι Χίγκινς και μένει να δούμε αν ο Μαντάρ καλύπτει τις ανάγκες του Ιτούδη ή θα κινηθεί για έναν από τους δύο, κάτι που σημαίνει πως ο… δρόμος για την αποχώρηση του Τάιλερ Ντόρσεϊ μπορεί να ανοίξει, με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να περιμένουν στη… γωνία.

Δείτε την ανάρτηση του Ούρμπονας:

Η ανακοίνωση της Φενέρ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ