Φενέρμπαχτσε: Υπογράφει τον Σερτάτς Σανλί για δύο χρόνια

Φενέρμπαχτσε: Υπογράφει τον Σερτάτς Σανλί για δύο χρόνια

Φενέρμπαχτσε και Σερτάτς Σανλί έχουν έρθει σε συμφωνία για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων.

Φενέρμπαχτσε και Σερτάτς Σανλί έφτασαν σε οριστική συμφωνία, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων κι έτσι ο Τούρκος σέντερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, μετά από δύο σεζόν στη Βαρκελώνη, αναμένοντας την ανακοίνωση του παίκτη μέσα στην εβδομάδα.

Ο 31 χρονος Σανλί, επιστρέφει στην Τουρκία μετά το διάρκειας δύο ετών πέρασμα του από την Ισπανία και την Μπαρτσελόνα. Με τον Καταλανικό σύλλογο, την περασμένη σεζόν, ο Σανλί είχε κατά μέσο όρο 6.2 πόντους και 3.1 ριμπάουντ σε περίπου 17′ λεπτά συμμετοχής, πραγματοποιώντας περισσότερες από 36 εμφανίσεις στην Euroleague με τους «Μπλαουγκράνα», φτάνοντας μέχρι το Final Four του Κάουνας.

Διαβάστε επίσης: Ποιά η στάση του Ολυμπιακού για Μίροτιτς και το «μπάσιμο» του Παναθηναϊκού

Από την άλλη, στην ACB, ο ύψους 2.13μ. σέντερ είχε κατά μέσο όρο 7.3 πόντους, και 3.4 ριμπάουντ σε σχεδόν 16′ λεπτά συμμετοχής με την Μπαρτσελόνα, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Πριν γίνει μέλος των Καταλανών, ο Σανλί είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης κατακτώντας την Euroleague το 2021, αγωνιζόμενος στην Αναντολού Εφές. Οι εμφανίσεις του σε εκείνο το Final four ήταν κομβικές στην πορεία της ομάδας του για την κατάκτηση του τίτλου, αφού είχε κατά μέσο όρο 15.5 πόντους και 3 ριμπάουντ στις νίκες επί των ΤΣΣΚΑ Μόσχας (ημιτελικός) και Μπαρτσελόνα (τελικός).

Η Φενέρμπαχτσε, παρέμενε «σιωπηλή» στην μεταγραφική περίοδο, πλέον θεωρείται παίκτης της ο Σανλί και πλέον μπορεί να στρέψει την προσοχή της στην περίπτωση του Τάϊλερ Ντόρσεϊ που πληροφορίες το θέλουν να αποχωρεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ