Το συγκινητικό «αντίο» του Παπαπέτρου που έρχεται στον Παναθηναϊκό (pic)

Το συγκινητικό «αντίο» του Παπαπέτρου που έρχεται στον Παναθηναϊκό (pic)

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποχαιρέτησε με ένα όμορφο μήνυμα την Παρτιζάν και ετοιμάζεται για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό μετά από έναν χρόνο στην Παρτιζάν, την οποία αποχαιρέτησε με ένα πολύ όμορφο μήνυμα στα social media.

Ο διεθνής άσος ευχαρίστησε άπαντες στον σύλλογο και κυρίως τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την ευκαιρία που του έδωσε να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο πακέτο και ο Φορτούνης

Η ανάρτηση του Παπαπέτρου:

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που ήμουν μέλος της οικογένειας της Παρτιζάν. Αυτή τη σεζόν αποτύχαμε και επιτύχαμε, αλλά κυρίως παλέψαμε ως ένα.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλο τον οργανισμό της Παρτιζάν.

Τους συμπαίκτες μου, που κάθε μέρα μαζί τους ήταν πολύτιμη. Μείναμε ενωμένοι ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Σας ευχαριστώ. Η φιλία θα μείνει για πάντα.

Τον καλύτερο προπονητή που υπάρχει, τον Ζέλικο. Σε ευχαριστώ που με επέλεξες και μου έδωσες την ευκαιρία να είμαι μέλος κάτι ξεχωριστού. Κάθε μέρα μαζί σου ήταν ένα μάθημα και αυτά τα μαθήματα θα με ακολουθήσουν στη συνέχεια της καριέρας μου.

Είναι δύσκολο να λες αντίο σε ανθρώπους που σου έδωσαν τόση ανιδιοτελή αγάπη. Πάντα θα ακολουθώ και θα στηρίζω την Παρτιζάν.

Σας ευχαριστώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ