
Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανακοίνωσε μόνος του την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στους «Πράσινους».
Ολοκληρωμένη θεωρούταν η επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό, την έκανε σχεδόν επίσημη σήμερα το πρωί, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού ανέβασε μια φωτογραφία με τους παίκτες που έχουν αποκτήσει μέχρι στιγμής οι «Πράσινοι» και σε αυτήν διακρίνεται και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ακόμα και αν δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.
Μάλιστα στην λεζάντα που έγραψε αναφέρει πως θα γίνουν τουλάχιστον άλλες τέσσερις κινήσεις. Πιο συγκεκριμένα έγραψε «8 έτοιμοι, 4 ακόμη».
Η επιστροφή του Παπαπέτρου θα είναι η 8η προσθήκη για τον Παναθηναϊκό, μετά τους Μωραΐτη, Αντετοκούνμπο, Βιλντόζα, Λεσόρ, Μήτογλου, Γκράντ και Σλούκα, με την επίσημη ανακοίνωση να απομένει, ώστε ο Παπαπέτρου να ξανά φορέσει τα πράσινα.

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από 


















