Μπαρτσελόνα: Μπριθουέλα τριετίας για τους Καταλανούς

Μπαρτσελόνα: Μπριθουέλα τριετίας για τους Καταλανούς

Στην ανακοίνωση του Ντάριο Μπριθουέλα προχώρησε η Μπαρτσελόνα, τον οποίο υπέγραψε για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα έσπασε το συμβόλαιο του Ντάριο Μπριθουέλα με τη Μάλαγα και τον έκανε δικό της, με τον παίκτη να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων με τους Καταλανούς.

Ο 28χρονος γκαρντ/φόργουορντ έγινε η τρίτη μεταγραφική προσθήκη της Μπαρτσελόνα, η οποία έχει εντάξει ήδη στο ρόστερ της αλλά και στα πλάνα του Ρότζερ Γκριμάου τους Πάρα και Ερνάνγκομεθ. Ο Ισπανός, εξαργυρώνει με αυτόν τον τρόπο την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Μάλαγα, βλέποντας παράλληλα τις μετοχές του στο χρηματιστήριο να ανεβαίνουν.

Διαβάστε επίσης: Η «γραμμή» του Κορδόν, η δήλωση-μήνυμα και η εφαρμογή του πλάνου από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Τον περασμένο Απρίλιο, ο Μπριθουέλα συμπεριλήφθηκε στον μακρύ κατάλογο των επεκτάσεων συμβολαίων στον απόηχο της κατάκτησης του Copa del Rey του 2023 από την ομάδα της Μάλαγα. Η ομάδα του απέκλεισε τόσο την Μπαρτσελόνα όσο και τη Ρεάλ Μαδρίτης, πριν επικρατήσει επί της Τενερίφης στον τελικό του τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Μπανταλόνα τον Φεβρουάριο. Στην πορεία για τον τελικό, ο Ντάριο σημείωσε 27 πόντους στα προημιτελικά, στη νίκη εναντίον των «Μπλαουγκράνα».

Την περασμένη σεζόν στην ACB με τη φανέλα της Ουνικάχα, ο Ισπανός μέτρησε 9.6 πόντους, 2.3 ασίστ και 1.6 ριμπάουντ μέσο όρο σε 16 λεπτά.

Το αντίο της Ουνικάχα Μάλαγα στον Ντάριο Μπριθουέλα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ