Όνομα έκπληξη από το ΝΒΑ ο Ολυμπιακός- «Παρακολουθεί την περίπτωση του Ραούλ Νέτο» – Στο κόλπο και η Παρτιζάν

Όνομα έκπληξη από το ΝΒΑ ο Ολυμπιακός- «Παρακολουθεί την περίπτωση του Ραούλ Νέτο» – Στο κόλπο και η Παρτιζάν

Και άλλος ΝΒΑερ στο… τραπέζι του Μπαρτζώκα. Την περίπτωση του Ραούλ Νέτο τσεκάρουν οι Ερυθρόλευκοι

Ψάχνει κόλπο ΝΒΑ ο Ολυμπιακός. Και όπως φαίνεται δεν είναι μόνο ο μπόμπερ Μίχαϊλιουκ στο σημάδι του.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Λούκα Ντε Αλεσάντρο οι Ερυθρόλευκοι τσεκάρουν και την περίπτωση του Ραούλ Νέτο. «Ο Ολυμπιακός και η Παρτιζάν παρακολουθούν την περίπτωση του Ραούλ Νέτο και είναι πολύ πιθανό να υπογράψει σε μια από τις δύο ομάδες» .

Διαβάστε επίσης: Η «γραμμή» του Κορδόν, η δήλωση-μήνυμα και η εφαρμογή του πλάνου από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ραούλ Νέτο έχει μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ. Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος γκαρντ (με Ιταλική καταγωγή) αγωνίζεται στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου από το 2015, έχοντας παίξει για τη Γιούτα, τη Φιλαδέλφεια, την Ουάσιγκτον και το Κλίβελαντ. Στα 31 του χρόνια δείχνει έτοιμος να κλείσει αυτόν τον κύκλο και να ταξιδέψει στην Ευρώπη. Στην Σερβία, το όνομα του φιγουράρει στην κορυφή της επικαιρότητας για την Παρτιζάν (μαζί με αυτό του Νίκολα Μίροτιτς). Για τον Ολυμπιακό ακούγεται για πρώτη φορά.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει χάσει ως τώρα δύο βασικούς γκαρντ (Ντάντε Έξουμ –Ντάλας και Γιο Μαντάρ- Φενέρμπαχτσε) και καίγεται να «καλύψει» τα κενά τους. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός που μόλις χθες απέκτησε τον Λουκ Σίκμα στη θέση του Σάσα Βιζένκοφ, είναι στην αγορά για να αντικαταστήσει τον Κώστα Σλούκα που μετακόμισε στον Παναθηναϊκό. Ο Νέτο έπαιξε στην Ευρώπη το 2014 για τη Μούρθια όταν και έγινε ντραφτ (Ατλάντα) για να αποχωρήσει για το ΝΒΑ.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ