Οριστικό: Στη Φενέρμπαχτσε ο Παπαγιάννης

Οριστικό: Στη Φενέρμπαχτσε ο Παπαγιάννης

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ενημέρωσε τον Παναθηναϊκό πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε...

Οριστικά στη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο διεθνής σέντερ απέρριψε την πρόταση παραμονής του Παναθηναϊκού και ετοιμάζεται να πάει στην πόλη για να συναντήσει τον προπονητή της εθνικής μας ομάδας.

Ο Εργκίν Αταμάν είχε εισηγηθεί την παραμονή του 26χρονου άσου, με τους «πράσινους» να του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο με αποδοχές περίπου 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ωστόσο παρότι ο Παπαγιάννης αποφάσισε να αλλάξει περιβάλλον. Κάπως έτσι ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά πλέον και για δεύτερο σέντερ μετά τον Λεσόρ.

Διαβάστε επίσης: Όνομα έκπληξη από το ΝΒΑ ο Ολυμπιακός- «Παρακολουθεί την περίπτωση του Ραούλ Νέτο» – Στο κόλπο και η Παρτιζάν

Άγνωστο είναι αν ο Αταμάν θα αναζητήσει έναν σέντερ που θα έχει καλό μακρινό σουτ ή θα εστιάσει μόνο στο να βρει έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, σαν τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ στον οποίο οι «πράσινοι» είχαν κάνει πρόταση που όμως απορρίφθηκε με τον Ισπανό σέντερ να καταλήγει στην Μπαρτσελόνα.

Στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του ο διεθνής σέντερ θα πλαισιώσει τη θέση «5» της «Φενέρ» μαζί με τους Τζόναθαν Μότλεϊ και Σερτάκ Σανλί,.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ