Τί ακολουθεί μετά τον Γκάι στον Παναθηναϊκό – Τρεις ή τέσσερις παίκτες θέλει ο Αταμάν

Τί ακολουθεί μετά τον Γκάι στον Παναθηναϊκό – Τρεις ή τέσσερις παίκτες θέλει ο Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε και τη μεταγραφή του Κάιλ Γκάι και κλείνει μία μία τις εκκρεμότητες στο ρόστερ του για τη νέα σεζόν. Ποιες οι επόμενες κινήσεις του;

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τη ριζική ανοικοδόμηση της ομάδας για την επόμενη σεζόν, έχοντας ήδη ολοκληρώσει οκτώ μεταγραφικές κινήσεις, με τους «πράσινους» να κλείνουν σιγά σιγά όλα τα ανοιχτά μέτωπα, σε συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν.

Κώστας Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Δημήτρης Μωραΐτης, Ματίας Λεσόρ, Λούκα Βιλντόζα, Κώστας Σλούκας, Τζέριαν Γκραντ, Ιωάννης Παπαπέτρου και ο νεοαποκτηθείς Κάιλ Γκάι είναι οι παίκτες που έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και θα συνεχίσουν την καριέρα τους στο ΟΑΚΑ. Στον Παναθηναϊκό όμως οι μεταγραφές δεν σταματούν εδώ, καθώς πλέον δημιουργήθηκε το κενό στη θέση «5» με τη φυγή του Γιώργου Παπαγιάννη για τη Φενέρμπαχτσε, ενώ απομένουν και ορισμένες κινήσεις ακόμα για να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Στην τελική ευθεία του Τανούλη στον Ολυμπιακό

Με τους παίκτες που αναφέρθηκαν παραπάνω, συν τον Λευτέρη Μαντζούκα που υπολογίζεται κανονικά από τον Αταμάν για την επόμενη σεζόν, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για να αποκτήσει έναν σέντερ… πύργο (πιθανόν από την αγορά του NBA), ένα ακόμα πάουερ φόργουορντ για να παίζει τη θέση με τον Μήτογλου, έναν παίκτη για τη θέση «3» εκεί όπου υπάρχει ο Παπαπέτρου και ο Μαντζούκας και… ότι άλλο προκύψει. Άλλωστε ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την επιστροφή του Παπαπέτρου είχε προαναγγείλει ακόμα τέσσερις κινήσεις.

Ο Κάιλ Γκάι έγινε η πρώτη και έπεται συνέχεια για τους «πράσινους» που όπως φάνηκε από τις εξελίξεις δεν υπολόγιζαν στη φυγή του Παπαγιάννη. Η περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ που φαίνεται πως απασχόλησε έντονα τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολο να προχωρήσει, μιας και η Φενέρμπαχτσε είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να κρατήσει τον παίκτη, οπότε είναι πιθανό οι «πράσινοι» να αποκτήσουν ακόμα έναν παίκτη για την περιφέρεια που να διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με του ομογενή γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ