Στην λίστα της Παρτίζαν Καλάθης και Χίγκινς

Στην λίστα της Παρτίζαν Καλάθης και Χίγκινς

Μετά την επικείμενη «βόμβα» του Νίκολα Μίροτιτς, η Παρτίζαν έχει προσθέσει στην λίστα της και τα ονόματα των Νικ Καλάθη και Κόρι Χίγκινς.

Έχει πάρει φόρα η Παρτίζαν. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με την πλευρά του Νίκολα Μίροτιτς, έχει βάλει στο στόχαστρο της τους Νικ Καλάθη και Κόρι Χίγκινς.

Η εξέλιξη αυτή φανερώνει την ανάγκη των «ασπρόμαυρων» της Σερβίας για ενίσχυση στα γκάρντ με τους δύο παίκτες να μοιάζουν ιδανικοί από την στιγμή που είναι ελεύθεροι.

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο: Απόδραση στη Μύκονο με τα αδέρφια του

Ο Νικ Καλάθης είναι εκτός πλάνων της Φενέρμπαχτσε και φαίνεται πως πολύ σύντομα θα αποτελέσει free agent, με αρκετές ομάδες να έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους ώστε να τον αποκτήσουν. Μεταξύ αυτών η Παρτίζαν, η Μονακό και η Αρμάνι Μιλάνο, όμως προς το παρόν φαβορί για τον Έλληνα γκάρντ μοιάζει να είναι η Σέρβικη ομάδα, η οποία μετά και την αποχώρηση του Μάνταρ για την Φενέρ, θέλει να καλύψει και τα κενά στους γκαρντ.

Ο Καλάθης που έχει αγωνιστεί επίσης στην Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό, μετράει συνολικά στην Euroleague 9.3 πόντους μέσο όρο με 3.7 ριμπάουντ και 5.9 ασίστ.

Από την άλλη πλευρά την Παρτίζαν ενδιαφέρει και η περίπτωση του Κόρι Χίγκινς, ο οποίος πιθανώς να μείνει επίσης ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενδιαφέρει και αυτός αρκετές ομάδες από την Ευρώπη. Έχασε μεγάλο μέρος της προηγούμενης σεζόν με την Μπαρτσελόνα λόγω τραυματισμού.

Στην καριέρα του στην Euroleague,έχει 11.6 πόντους, 2.2 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ