Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς – Τελειώνει το σίριαλ της μεταγραφής του

Στο Βελιγράδι ο Μίροτιτς – Τελειώνει το σίριαλ της μεταγραφής του

Στο Βελιγράδι βρίσκεται ο Νίκολα Μίροτιτς και σύμφωνα με σερβικό ΜΜΕ πρόκειται να ολοκληρώσει και τα τυπικά της μετακίνησής του στην Παρτιζάν.

Το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού στο ευρωπαϊκό μπάσκετ φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος του. Ο Μίροτιτς που μετά κόπων και βασάνων φαίνεται να μένει σύντομα ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και αφού πέρασε από τις… μισές ομάδες της Euroleague, τελικά υπογράφει στην Παρτιζάν!

Έτσι αναφέρει το σέρβικο σάιτ «Mozzart Sport», που κάνει λόγο για ταξίδι του Μαυροβούνιου άσου από την Κροατία (όπου βρίσκονταν για τον γάμο του Άντε Τόμιτς) στη Σερβία και το Βελιγράδι.

Διαβάστε επίσης: Η εποχή των «δεινοσαύρων» και το μεγάλο πρόβλημα του Αταμάν

Εκεί και εν αναμονή της επίσημης αποδέσμευσής του από τον Καταλανικό σύλλογο, αναμένεται να διευθετήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στην Παρτιζάν.

Κάπως έτσι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο κόλπο και να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον πιο περιζήτητο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα, αναπληρώνοντας σε μεγάλο βαθμό τις απώλειες παικτών όπως ο Λεσόρ στην frontline αλλά και το σκορ που έδινε ο Έξουμ από τα γκαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ