«Προτάθηκε ο Καμπαρό – Περιμένει Μίχαϊλιουκ ο Ολυμπιακός»

«Προτάθηκε ο Καμπαρό – Περιμένει Μίχαϊλιουκ ο Ολυμπιακός»

Όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι, ο Λουαού Καμπαρό προτάθηκε στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους όμως να έχουν ως προτεραιότητα τον Σβι Μίχαϊλιουκ.

«Φωτιά» στα μεταγραφικά σενάρια της Euroleague για ακόμη μια μέρα. Σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε είναι ακόμη δύο ομάδες εκτός της Βιλερμπάν, στις οποίες προτάθηκε το όνομα του Τιμοτέ Λουαού Καμπαρό.

Μάλιστα ο ίδιος αναφέρει πως για τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να αποτελέσει δεύτερη λύση, εάν δεν έχει αίσιο τέλος η υπόθεση Μίχαϊλιουκ, στον οποίον υποστηρίζει πως έχει γίνει πρόταση από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Διαβάστε επίσης: Μόλις 400 διαρκείας μακριά από το sold out στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός

Επίσης γίνεται αναφορά και στην Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, η οποία με την σειρά της έχει ως βασικό στόχο για την ίδια θέση να κρατήσει τον Τάιλερ Ντόρσει.

Ο Γάλλος γκαρντ/φόργουορντ στο διάστημα που φόρεσε την φανέλα της Αρμάνι μέτρησε 11.9 πόντους, 4.1 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ μέσο όρο με 34.8% στα τρίποντα σε 23 λεπτά συμμετοχής στο ιταλικό πρωτάθλημα και 9 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ μέσο όρο σε 21 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ