Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιούκ – Μπήκε και το Μιλάνο στο κόλπο – Αποχώρησε η Βίρτους

Αυτή είναι η πρόταση του Ολυμπιακού σε Μίχαϊλιούκ – Μπήκε και το Μιλάνο στο κόλπο – Αποχώρησε η Βίρτους

Όλα τα νεότερα για τον στόχο του Ολυμπιακού, Σβι Μίχαϊλιουκ, την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και το μπάσιμο της Αρμάνι Μιλάνο για τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός έχει κυκλώσει εδώ και αρκετό καιρό το όνομα του Σβι Μίχαϊλιουκ για τη θέση του shooting guard. Ο Ουκρανός NBAer βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των Πειραιωτών για να καλύψει το κενό στα γκαρντ, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Όπως έχετε διαβάσει από το «10», οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν πλησιάσει τον παίκτη και του έχουν επικοινωνήσει πως ενδιαφέρονται για εκείνον, με τον 26χρονο όμως να έχει ξεκαθαρίσει πως η προτεραιότητά του τη δεδομένη στιγμή είναι το NBA.

Διαβάστε επίσης: Σφίγγουν τα… γάλατα στον ΠΑΟΚ: Οι δύο προτάσεις για Κοτάρσκι και Ντάουγκλας, τα 12 εκατ ευρώ και η… άμυνα του Λουτσέσκου

Οι Πειραιώτες πάντως δεν φαίνεται να παίζουν μόνοι τους για τον Μίχαϊλιουκ. Πρόκειται για έναν παίκτη που σίγουρα έχει τραβήξει πάνω του έντονα βλέμματα από τις κορυφαίες ομάδες της Euroleague, μιας και διαθέτει χαρακτηριστικά που αυτήν τη στιγμή είναι περιορισμένα στην αγορά των γκαρντ, με πρώτο και καλύτερο το ποσοστό του στο μακρινό σουτ. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που τον έχει στο ραντάρ του ο Ολυμπιακός και που σύμφωνα με τους Ιταλούς του έχει καταθέσει ήδη πρόταση που αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ ετησίως και περιμένει.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Λούκα Ντε Αλεσάντρο ήταν εκείνος που έβαλε πρώτος στο κόλπο τον Ολυμπιακό για τον Ουκρανό προ ημερών, αναφέροντας τότε πως μαζί με τους «ερυθρόλευκους» ενδιαφέρεται για τον παίκτη και η Βίρτους Μπολόνια. Ωστόσο πλέον φαίνεται πως ο Ολυμπιακός έχει… αντίπαλο από την Ιταλία αλλά αυτός τελικά είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

Όπως αναφέρει το ιταλικό «backdoorpodcast», η Αρμάνι που έχει δει μερικούς από τους μεγάλους της μεταγραφικούς στόχους να χάνονται, όπως ο Νίκολα Μίροτιτς και ο Ντάριους Τόμσον, θέλει να προσθέσει έναν παίκτη με επιθετικό ταλέντο και σωματικό μέγεθος στο ρόστερ της, στοχεύοντας στον Μίχαϊλιουκ.

Όσον αφορά τη Βίρτους εκείνη φαίνεται πως έχει στρέψει αλλού την προσοχή της και συγκεκριμένα στον πρώην γκαρντ της Άμπα Βερολίνου, Τζαλίν Σμιθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ